ΦΩΤΟ: γύρισε εκπομπή στη Νάξο ο «Ιντιάνα Τζόουνς της γαστρονομίας»!

Ενθουσιασμένος από το ελληνικό νησί

ΦΩΤΟ: γύρισε εκπομπή στη Νάξο ο «Ιντιάνα Τζόουνς της γαστρονομίας»!

«Μαγεμένος» από τις ομορφιές της Νάξου δηλώνει ένας από τους πιο γνωστούς Αμερικανούς γευσιγνώστες, που βρέθηκε στο νησί για τα γυρίσματα της εκπομπής του.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα ο Άντονι Μπουρντέν δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία με τον πίνακα αναχωρήσεων του αεροδρομίου, χωρίς να αποκαλύπτει τον προορισμό του.

bourdain1.jpg

Το «μυστήριο» λύθηκε δύο ημέρες μετά, όταν ο αποκαλούμενος «Ιντιάνα Τζόουνς της γαστρονομίας», η εκπομπή του οποίου έχει βραβευτεί με Emmy, «ανέβασε» φωτογραφία από ένα ταβερνάκι δίπλα στο κύμα, με τα hashtags «μπλε» και «Νάξος».

bourdain2.jpg

Θαλασσινά, μπύρα και ούζο, αλλά και γνωστές ελληνικές λιχουδιές «παρελαύνουν» από τα social media του Μπουρντέν, με τους χιλιάδες διαδικτυακούς του φίλους να «τρώνε» με τα μάτια, ενώ ο ίδιος έφυγε από τη χώρα μας το πρωί της Τετάρτης, έχοντας ολοκληρώσει τα γυρίσματα του επεισοδίου.

bourdain3.jpg

Η εκπομπή «Anthony Bourdain: Parts Unknown», που ξεκίνησε από το Discovery Channel και τώρα μεταδίδεται από το CNN, προβάλλεται εδώ και έξι σεζόν, ενώ, λίγο πριν βρεθεί στην Ελλάδα, προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, το οποίο γυρίστηκε στην Κούβα.

bourdain5.jpg
bourdain4.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top