Η Μάρα Ζαχαρέα αποκαλύπτει: οι ατάκες, τα νερά, τα νεύρα και τα γέλια του debate!

Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από το debate Τσίπρα - Μεϊμαράκη

Η Μάρα Ζαχαρέα αποκαλύπτει: οι ατάκες, τα νερά, τα νεύρα και τα γέλια του debate!

​Τον εκνευρισμό λόγω… πλάνων, αλλά και το ποιος γελούσε κατά τη διάρκεια του debate αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, η Μάρα Ζαχαρέα, που ήταν μία εκ των έξι δημοσιογράφων που «ανέκριναν» τους κ.κ. Τσίπρα και Μεϊμαράκη!

«Ήταν καλύτερα απ�� την περασμένη Τετάρτη! Νομίζω αυτή ήταν η αίσθηση όλων μέσα στο στούντιο, όχι μόνο των δημοσιογράφων, αλλά και των δύο αρχηγών και, μάλιστα, όταν τελείωσε η τηλεμαχία, ο κ. Τσίπρας το σχολίασε αυτό, λέγοντας “αν είναι να γίνονται έτσι τα debates, να ξανάρθουμε”», είπε, στην εκπομπή «Live U», η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και πρόσθεσε: «νομίζω ότι αυτή πρέπει να ήταν και η αίσθηση του κόσμου, ανεξαρτήτως του αν πείστηκαν ή όχι. Σαν τηλεοπτικό προϊόν το κρίνω, θεωρώ ότι είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ’ ότι την περασμένη Τετάρτη».

Αποκαλύπτοντας πράγματα που δεν έδειξαν οι κάμερες, η κα. Ζαχαρέα ανέφερε:

- πρώτος μπήκε στο στούντιο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που «ήταν αρκετά σοβαρός και βαρύς», ενώ ακολούθησε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος «ήταν πιο χαλαρός και χαμογελαστός σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα».

- οι δύο πολιτικοί αρχηγοί χαιρετήθηκαν δια χειραψίας πριν μπουν οι φωτογράφοι. Στη συνέχεια, όμως, στάθηκε αδύνατον να πλησιάσει ο ένας τον άλλον γιατί ήταν καλωδιωμένοι.

- ο κ. Τσίπρας αστειεύτηκε ψάχνοντας την… κόκκινη κάρτα. «Πού είναι η κόκκινη κάρτα μου; Δεν βλέπω καμία κόκκινη κάρτα εδώ για να κρατάω», είπε ο απερχόμενος πρωθυπουργός.

- «η διαφορά των δύο, όπως τους έβλεπα εγώ, ήταν πως ο κ. Μεϊμαράκης ήταν πιο σοβαρός, βαρύς και μαχητικός, ο κ. Τσίπρας πιο χαλαρός και χαμογελαστός».

- όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε ερώτηση για το αν είναι πίσω από την επίθεση Καμμένου στον κ. Μεϊμαράκη και απάντησε «θα χρειαστώ πολύ χρόνο να απαντήσω γι’ αυτά τα θέματα», με τον πρόεδρο της ΝΔ να λέει ψιθυριστά «ένα ναι ή ένα όχι αρκεί».

- στο πρώτο διαφημιστικό διάλλειμα ο κ. Τσίπρας έφυγε αμέσως έξω από το στούντιο, ενώ ο κ. Μεϊμαράκης συνομίλησε ψιθυριστά με συνεργάτες του που μπήκαν στο πλατό.

- από την αρχή, οι δύο αρχηγοί είχαν στη διάθεσή τους δύο μικρά μπουκαλάκια νερό, με την floor manager να… ανανεώνει συνεχώς εκείνα του Αλέξη Τσίπρα.

- στο δεύτερο διαφημιστικό βγήκαν έξω και οι δύο αρχηγοί, καθώς λίγο πριν είχαν ανταλλάξει αρκετές «μπηχτές». Όταν επέστρεψαν, ο κ. Τσίπρας είπε στον κ. Μεϊμαράκη «μη νομίζεις, ξέρω ότι κάνεις και λίγο την πλάκα σου με αυτά τα οποία μου λες» και εκείνος χαμογέλασε, λέγοντας «λίγο νεράκι θες να σου βάλω;».

- έξω από το στούντιο γινόταν ο κακός χαμός, λόγω των πλάνων που έδειχναν τον πρόεδρο της ΝΔ πιο χαμηλά από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. «Στην κανονική ζωή, ο κ. Μεϊμαράκης είναι πιο ψηλός από τον κ. Τσίπρα. Όταν η κάμερα έπαιρνε έτσι τα πλάνα ώστε να φαίνονται στο ίδιο ύψος, αυτό δεν πείραξε τον κ. Μεϊμαράκη. Όμως, κάποιες στιγμές, φαινόταν πιο κοντός και εκεί εξανέστη!», είπε η κα. Ζαχαρέα, προσθέτοντας πως οι συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ έκαναν μεγάλη φασαρία στο διάδρομο για το θέμα αυτό πριν το θέσει οn air ο ίδιος, ενώ ανέβηκαν και στο κοντρόλ.

- τα νεύρα μεταξύ του προέδρου της ΝΔ, των συνεργατών του και της ΕΡΤ ήταν τεταμένα από νωρίτερα, λόγω των «πυρών» που δέχθηκε ο κ. Μεϊμαράκης από καλεσμένο σε απογευματινή εκπομπή. «Μόλις έκλεισε η τηλεμαχία και ήρθαν μέσα οι κ.κ. Τσακνής και Ταγματάρχης για να μας χαιρετίσουν, σε πολύ έντονο ύφος ο πρόεδρος της ΝΔ γύρισε και τους είπε “αυτό από εσάς τους δύο δεν το περίμενα!”. Έφυγε πολύ φουρτουνιασμένος».

- τα γέλια που ακούστηκαν όταν έγινε το περιστατικό με το ύψος ήταν της Όλγας Τρέμη.

Δείτε στο βίντεο όσα αποκάλυψε η Μάρα Ζαχαρέα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top