Χατζηνικολάου: Νερόβραστη σούπα το debate-Από τις καλύτερες ερωτήσεις αυτή της Ζαχαρέα

Πως σχολίασε την τηλεμαχία ο εκδότης της Real News

Χατζηνικολάου: Νερόβραστη σούπα το debate-Από τις καλύτερες ερωτήσεις αυτή της Ζαχαρέα

«Νερόβραστη σούπα» χαρακτήρισε το debate των πολιτικών αρχηγών ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real.

«Το είδαμε το debate. Δεν νομίζω ότι γίναμε σοφότεροι για την επόμενη μέρα της χώρας» ανέφερε ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε: «Γενικώς ήταν μια βραδιά που ως τηλεοπτικό γεγονός θα την χαρακτήριζα νερόβραστη σούπα, ούτε καν λαδάκι, αλατάκι και πιπεράκι».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου τόνισε βέβαια πως άκουσε αρκετές καλές ερωτήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «από τις καλύτερες ερωτήσεις της βραδιάς ήταν κατά τη γνώμη μου η ερώτηση που έκανε η Μάρα Ζαχαρέα για το μεταναστευτικό, για το πρόβλημα με τους πρόσφυγες και τους παράνομους μετανάστες, επικαλούμενη μάλιστα τις δηλώσεις της αρμόδιας μέχρι χθες υπουργού της κα Χριστοδουλοπούλου».

090915214346_6919.jpg

Μάλιστα, ο κ. Χατζηνικολάου αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν έγινε τελικά ο τελευταίος γύρος στη χθεσινή τηλεμαχία λέγοντας πως «χάθηκε μια ιστορική ευκαιρία να ξεφύγουμε από τους παράλληλους μονολόγους του 1,5 λεπτού και να ζωηρέψει λίγο το πράγμα, να ακούσουμε μια ιστορική ερώτηση και μια ουσιαστική απάντηση από τον πολιτικό του αντίπαλο»

«Όλοι περιμέναμε να δούμε αυτό το κλείσιμο που θα είχε το περισσότερο ενδιαφέρον και δυστυχώς ήταν η χειρότερη σούπα, διότι έκαναν παράλληλους μονόλογους χωρίς καν ερώτηση» πρόσθεσε.

Δεν παρέλειψε βέβαια να σχολιάσει πως η «μπάλα χάθηκε στον συντονισμό όταν άρχισαν οι διαξιφισμοί ανάμεσα στον Πάνο Καμέν�� και στον Βαγγέλη Μεϊμαρακη». Εκεί συντονισμό έκανε ο ηχολήπτης που έκλεινε μικρόφωνο και ακούγαμε φωνές από το υπερπέραν…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο εκδότης της Real News αναφερόμενος στην έκρηξη της Όλγας Τρέμη για το θέμα των καναλιών σχολίασε πως «Θα προτιμούσα η έκρηξη της δημοσιογράφου να μην αφορούσε τα κανάλια στα οποία εργαζόμαστε, αλλά στην απουσία προτάσεων για την ανεργία για παράδειγμα!»

Όσο για τον μεγάλο κερδισμένο της βραδιάς; «Κατά την γνώμη μου ο μεγάλος κερδισμένος του χθεσινού debate είναι εκείνος που δεν ήταν παρών, εκείνος που αποκλείστηκε από τη σούπα και δεν έγινε ένα με τους υπόλοιπους, δυστυχώς για την δημοκρατία μας, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top