ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ απόψε στο Star: «Cloud Atlas»!

Μη χάσετε τη συγκλονιστική ταινία φαντασίας, στις 22:10

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ απόψε στο Star: «Cloud Atlas»!

​Έξι διαφορετικές ιστορίες, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, που κάθε μία έχει αντίκτυπο στην άλλη, μας αφηγούνται πως τα πάντα στη ζωή συνδέονται: αυτό είναι το «Cloud Atlas», που μεταδίδει απόψε, στις 22:10, σε πρώτη προβολή, το Star!

Η ιστορία της ταινίας ξεκινάει τον 19ο αιώνα από τα νησιά του Ειρηνικού, διασχίζει παρελθόν, παρόν και μέλλον και κάνει το γύρο του κόσμου για να καταλήξει στη Χαβάη, σε μια φουτουριστική κοινωνία, που έχει επιβιώσει μετά την Αποκάλυψη. Οι χαρακτήρες συναντιούνται και επανενώνονται από τη μια ζωή στην άλλη, όσο γεννιούνται και ξαναγεννιούνται...

Καθώς οι συνέπειες των πράξεων και των επιλογών τους επηρεάζουν τους χαρακτήρες στο παρελθόν, το παρόν και το απώτερο μέλλον, μία ψυχή μεταμορφώνεται από δολοφόνος σε ήρωα και μια μοναδική πράξη καλοσύνης θα μεταδοθεί μέσα από τους αιώνες, μέχρι να γίνει η έμπνευση για την επανάσταση!

Οι αδελφοί Γουακόφσκι («The Matrix») και ο Τομ Τίκβερ, μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη το ομότιτλο πολυδιάστατο, βραβευμένο μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Μίτσελ, που κυκλοφόρησε το 2004.

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Άντι Γουακόφσκι, Λάνα Γουακόφσκι, Τομ Τίκβερ, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Τομ Χανκς, Χάλι Μπέρι, Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Χιούγκο Γουίβινγκ, Τζιμ Στέρτζις, Τζέιμς Ντ΄Αρσι, Σούζαν Σαράντον και Χιου Γκραντ.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top