ΔΕΙΤΕ το πρώτο τρέιλερ του «Blind Taste» με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο!

Σύντομα στις οθόνες μας το παιχνίδι μαγειρικής και γευσιγνωσίας του Star

​Τις αποχρώσεις της γεύσης εξηγεί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο πρώτο τρέιλερ για το «Blind Taste», το παιχνίδι μαγειρικής και γευσιγνωσίας του Star, με έπαθλο 1.000 ευρώ!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο διακεκριμένος σεφ θα παρουσιάσει το παιχνίδι που, για πρώτη φορά, συνδυάζει τη μαγειρική με τη στρατηγική και θα κάνει σύντομα πρεμιέρα.

Για να πάρεις μέρος στο «Blind Taste» τηλεφώνησε στο 211 18 15 915 ή μπες στην ιστοσελίδα www.blindtastestar.gr!

Πώς παίζεται το παιχνίδι

Κάθε εβδομάδα, τέσσερις διαγωνιζόμενοι θα συναγωνί��ονται καθημερινά στη δημιουργία μιας κοινής συνταγής που θα τους αναθέτει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και χωρίς ��α έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν το φαγητό και να διορθώνουν τη γεύση του ενώ το μαγειρεύουν.

Όταν οι παίκτες ολοκληρώσουν τη διαδικασία παρασκευής της συνταγής, θα μεταφέρονται σε ένα δωμάτιο γευσιγνωσίας, όπου με δεμένα τα μάτια, θα δοκιμάσουν τα πιάτα των αντιπάλων τους και θα τα βαθμολογήσουν. Γιατί μπορεί όλοι να εκτελούν την ίδια συνταγή αλλά η γεύση και η επιτυχία διαφέρει από πιάτο σε πιάτο! Πολλές φορές μάλιστα οι παίκτες κατά τη διαδικασία της τυφλής δοκιμής, μπορεί να κληθούν να δοκιμάσουν και το δικό τους πιάτο, χωρίς, φυσικά, να το γνωρίζουν!

Με την ολοκλήρωση της βαθμολογίας, οι παίκτες αποχωρίζονται το μαντήλι με το οποίο είχαν δεμένα τα μάτια τους και έρχονται αντιμέτωποι με την… ωμή αλήθεια! Στη συνέχεια, ο σεφ θα δοκιμάσει και θα βαθμολογήσει την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων.

Ο παίκτης που θα έχει συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος κάθε εβδομάδας, θα είναι ο νικητής του χρηματικού βραβείου των 1.000 ευρώ!

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top