Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το ψεύτικο Twitter του Τσακνή!

Συνεχίζεται ο «θόρυβος» για το τρολάρισμα

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το ψεύτικο Twitter του Τσακνή!

Την παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκάλεσε το τρολάρισμα για δήθεν μπλόκο της ΕΡΤ στην ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατόπιν πολιτικής εντολής, που επικαλούταν tweet του Διονύση Τσακνή, ο οποίος, όμως, δεν έχει λογαριασμό στο Twitter.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δημιουργών πλαστού λογαριασμού, ο οποίος, σημειώνουμε, αναφέρει ξεκάθαρα πως είναι παρωδία (parody account) και δεν ανήκει στο γνωστό τραγουδιστή και πρόεδρο της ΕΡΤ.

«Την υπόθεση έχει αναλάβει η Δ/νση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και προσωπικά ο Υποστράτηγος κ. Μανώλης Σφακιανάκης, προκειμένου να ανευρεθούν οι δημιουργοί του πλαστού λογαριασμού στο twitter και να αποδοθούν οι κατά το νόμο ποινικές ευθύνες», αναφέρει η ΕΡΤ σε δελτίο Τύπου.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το ψεύτικο tweet έγραφε «η απόφαση να μη μεταδοθεί η συνέντευξη τύπου της κ. Κωνσταντοπούλου από την ΕΡΤ ήταν καθαρά πολιτική, δεν ευθύνεται η διοίκηση του καναλιού!». Εκτός από διάφορα sites, μεταξύ εκείνων που «ψάρωσαν» ήταν και η Ραχήλ Μακρή. «Από πότε κύριε Τσακνή παίρνετε εντολές από πολιτικούς για τη μετάδοση συνεντεύξεων; Από πότε φιμώνεται η άποψη πολιτικών με εντολές από δημόσια κανάλια που πληρώνει ο ελληνικός λαός», απάντησε, όμως, έσβησε το μήνυμά της όταν έγινε ευρύτερα γνωστό ότι ο κ. Τσακνής δεν έχει λογαριασμό στο Twitter, όπως ανέφερε και σχετική ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top