Χαμός με τρολάρισμα: «έκοψε» η ΕΡΤ τη συνέντευξη της Κωνσταντοπούλου!

Μέχρι και βουλευτής «έχαψε» το ψέμα – έβγαλε ανακοίνωση η δημοσια τηλεόραση-Πρώτη ανάρτηση: 01/09/2015 00:00

Χαμός με τρολάρισμα: «έκοψε» η ΕΡΤ τη συνέντευξη της Κωνσταντοπούλου!

Μέχρι και ένας βουλευτής «ψάρωσε» με ψεύτικη είδηση που δημοσιεύτηκε στο Ίντερνετ, σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής, έκανε γνωστό ότι δόθηκε πολιτική εντολή να διακοπεί η μετάδοση της συνέντευξης της Ζωής Κωνσταντοπούλου! Μάλιστα, τέτοια ήταν η αναστάτωση που προκλήθηκε, ώστε η δημόσια τηλεόραση εξέδωσε ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την «είδηση», η ομιλία της Ζωής για τα επόμενα πολιτικά της βήματα διακόπηκε με άνωθεν εντολή και, μάλιστα, ο συντάκτης επικαλείται… tweet του Διονύση Τσακνή. Όπως ήταν αναμενόμενο, τόσο το ψεύτικο ρεπορτάζ, όσο και το δήθεν tweet του προέδρου της ΕΡΤ, άρχισαν να κάνουν το γύρο των social media.

zoiert.jpg

Μεταξύ αυτών που «έχαψαν» το ψέμα ήταν ο Μιχάλης Κριτσωτάκης, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν της Λαϊκής Ενότητας, ο οποίος το δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook!

image.ashx1__2.jpg

Θύμα του τρολ όμως, έπεσε και η κολλητή φίλη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Ραχήλ Μακρή, η οποία επίσης αναδημοσίευσε την... "είδηση" στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, καταγγέλοντας τον Διονύση Τσακνή!

«Από πότε κύριε Τσακνή παίρνετε εντολές από πολιτικούς για την μετάδοση συνεντεύξεων; Από πότε φιμώνεται η απόψη πολιτικών με εντολές από δημόσια κανάλια που πληρώνει ο ελληνικός λαός».

876815_rachel1.jpg
(Υποσημείωση: Η Ραχήλ εκτός από την γκάφα με την ψεύτικη είδηση, έκανε και... ανορθόγραφη καταγγελία, γράφοντας το φιμώνεται με έψιλον και όχι -αι όπως πρέπει να είναι κανονικά).

Λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε, το γραφείο Τύπου της ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνει ότι ο πρόεδρός της δεν έχει λογαριασμό στο Twitter: «ο Πρόεδρος ΔΣ της ΕΡΤ Α.Ε. κύριος Διονύσης Τσακνής, δεν διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Twitter ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Είναι λοιπόν αυτονόητο, ότι ο “συντάκτης” της “αποκλειστικής” αυτής είδησης χρησιμοποίησε έναν ψεύτικο λογαριασμό, χωρίς ασφαλώς να μπει στη διαδικασία να διασταυρώσει την “είδηση”, ούτε να απευθυνθεί στη διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε., ώστε να λάβει αξιόπιστη ενημέρωση».

Για την… ιστορία, στον επίμαχο λογαριασμό στο Twitter αναφέρεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για… παρωδία, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα.

image.ashx__11.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top