ΓΙΑΤΙ βάφτισε Μαρίνα την κόρη της η Ελένη Μενεγάκη

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στα ονόματα των παιδιών της

ΓΙΑΤΙ βάφτισε Μαρίνα την κόρη της η Ελένη Μενεγάκη

​Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια γυναίκα, η οποία δεν ακολούθησε το συνηθισμένο δρόμο, που θέλει τα παιδιά να παίρνουν τα ονόματα των παππούδων. Βέβαια, από την άλλη, τα ονόματα των παιδιών της μόνο τυχαίες επιλογές δεν είναι…

21f022c751eeb9ec28d92ea2bd1513f0_L.jpg
Η παρουσιάστρια, άλλωστε, έχει πει στο παρελθόν ότι της έπαιρνε πολλούς μήνες μέχρι να καταλήξει στο πως θα βαφτίσει τα παιδιά της.

«Γράφω ονόματα σε χαρτιά τα... προβάρω να δω πώς ακούγονται, μετά τα γράφω να δω πώς γράφονται, τα συνδυάζω με το επίθετο... Το ξέρω, παιδί μου, δεν πάω καλά, είμαι μάνα-ψώνιο, το ομολογώ . Θέλω να ξέρει το παιδί μου αύριο ότι οι γονείς του έψαχναν να του βρουν όνομα επτά μήνες».

Resizer (4).jpg
Οπότε ας τα πάρουμε όλα από την αρχή… Αρχικά θέλει τα παιδιά της να έχουν ονομαστική εορτή και εύηχα ονόματα.

Η Ελένη Μενεγάκη, επίσης, έχει πει ότι έχει θέμα με τα γράμματα «λάμδα» και «ρο». Οι Λάουρα και Βαλέρια έχουν και τα δύο γράμματα μέσα, ενώ ο Άγγελος και η Μαρίνα το ένα από τα δυο αντίστοιχα.

eleni2.jpg
Επιπλέον, η παρουσιάστρια τσεκάρει τα ονόματα μαζί με τα επίθετα για να δει ότι ταιριάζουν και ακούγονται ωραία. Η ίδια είχε πει τον περασμένο Νοέμβριο κατά τη διάρκεια συζήτησης με τους συνεργάτες της: «Δεν είναι μόνο να μας αρέσει ένα όνομα, πρέπει να ακούγεται κι ωραίο.

Resizer (2).jpg
Εγώ πάντα το φανταζόμουν με το: «σήκω στον πίνακα Βαλέρια Λάτσιου» για παράδειγμα, για να μην πιάσω τα δικά σας ονόματα. Εγώ τα κολλήματά μου, με τα «λάμδα» και τα «ρο» τα ξέρετε».

erasda.jpg
Όσον αφορά την κόρη της Μαρίνα και την επιλογή του ονόματος της, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι μιας και η μικρούλα γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου του 2015, είναι πιθανό ανήμερα της Αγίας Μαρίνας (17 Ιουλίου 2014), η παρουσιάστρια να έμαθε ότι είναι έγκυος.

εξω.jpg
Αξίζει κάπου εδώ να σημειωθεί ότι μπαμπάς και κόρη έχουν τα ίδια αρχικά… το «μι» και το «πι»… Λέτε να είναι τυχαίο;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top