Μη χάσετε απόψε στο Star «Το Κοράκι»!

Ένας serial killer αναστατώνει στις 22:10

Μη χάσετε απόψε στο Star «Το Κοράκι»!

​Ένα καθηλωτικό θρίλερ, που συνδυάζει τη μυθοπλασία με τη βιογραφική πραγματικότητα, με την «υπογραφή» του σκηνοθέτη του «V for Vendetta», μεταδίδει απόψε, στις 22:10, το Star: «Το Κοράκι»!

Όταν μία μητέρα με την κόρη της βρίσκονται άγρια δολοφονημένες στη Βαλτιμόρη του 19ου αιώνα, ο ντετέκτιβ Έμετ Φιλντς διαπιστώνει πως η εκτέλεση του διπλού εγκλήματος έχει περιγραφεί λεπτομερώς σε μία από τις μυθοπλαστικές ιστορίες που έχουν δημοσιευθεί στην τοπική εφημερίδα και ανήκουν στον συγγραφέα Έντγκαρ Άλαν Πόε.

Καθώς, όμως, ο τελευταίος ανακρίνεται από την αστυνομία, ανακαλύπτεται και νέο θύμα, το οποίο έχει επίσης εκτελεστεί με τρόπο, που παραπέμπει ευθέως σε μία ακόμα διάσημη ιστορία του. Καθώς είναι πλέον σαφές πως ο κατά συρροή δολοφόνος σκοτώνει με τα διηγήματα του Πόε ανά χείρας, ο ντετέκτιβ ζητά τη βοήθειά του στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Όμως, δεν αργεί η ώρα που στο στόχαστρο του μακελάρη θα μπει ένα πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του συγγραφέα, με τον χρόνο πλέον να κυλά αντίστροφα για τον Πόε, προκειμένου να λύσει έγκαιρα το αιματηρό μυστήριο.

Ο Τζέιμς ΜακΤάιγκ σκηνοθετεί τους Τζον Κιούζακ, Λουκ Έβανς, Άλις Ιβ και Μπρένταν Γκλίζον, σε ένα αγωνιώδες θρίλερ γύρω από μια φανταστική μαρτυρία σχετικά με τη ζωή του Εντγκαρ Αλαν Πόε.

Δείτ�� στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top