ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ σήμερα την ταινία «Από μακριά και αγαπημένοι»

Συντονιστείτε στο Star στις 23:30

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ σήμερα την ταινία «Από μακριά και αγαπημένοι»

Αν καθίσετε σήμερα στο σπίτι, ξαπλώστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και μόλις πάει 23:30 πατ��στε το Star για να δείτε την ταινία αμερικανικής παραγωγής με τίτλο «από μακριά και αγαπημένη»

Υπόθεση

Ο Γκάρετ μόλις έχει χωρίσει και προσπαθεί να συνέλθει όταν γνωρίζει την Έριν, μια έξυπνη και αφοπλιστικά ειλικρινή κοπέλα. Από την πρώτη στιγμή νιώθουν μια ακαταμάχητη έλξη και περνούν ένα ρομαντικό καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη. Και οι δυο θεωρούσαν πως η σχέση τους δεν είναι τίποτα άλλο από μια καλοκαιρινή περιπέτεια αλλά όταν έρχεται το φθινόπωρο και η Έρικ πρέπει να επιστρέψει στο Σαν Φρανσίσκο, καταλαβαίνουν πως δεν μπορεί να ζήσει ο ένας χωρίς τον άλλο. Το ερωτευμένο ζευγάρι προσπαθεί να διατηρήσει τη σχέση του έστω και εξ αποστάσεως αν και οι φίλοι τους και οι συγγενείς τους, αποδοκιμάζουν την επιλογή τους. Η καρδιά όμως όταν θέλει δεν ακούει τη λογική και σύντομα ο Γκάρετ και η Έριν συνειδητοποιούν πως αυτή η σχέση, που ξεκίνησε κάπως επιπόλαια ίσως να είναι η αληθινή αγάπη…

Πρωταγωνιστούν οι: Ντρου Μπάριμορ, Τζάστιν Λονγκ, Κριστίνα Άπλγκεϊτ, Τσάρλι Ντέι, Ρον Λίβινγκστον, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Νανέτ Μπέρστιν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top