Βραδιά πρεμιέρας απόψε στο Star: «Εντιμότατοι Απατεώνες»!

Μη χάσετε την κωμωδία με Κάμερον Ντίαζ και Κόλιν Φερθ, στις 22:10

Βραδιά πρεμιέρας απόψε στο Star: «Εντιμότατοι Απατεώνες»!

​Σπαρταριστό γέλιο υπόσχεται απόψε το Star και μεταδίδει, στις 22:10, σε πρώτη προβολή, την κωμωδία «Εντιμότατοι Απατεώνες», με την Κάμερον Ντίαζ και τον Κόλιν Φερθ!

Ο Χάρι Ντιν, βρετανικής καταγωγής, εργάζεται σε ένα μουσείο και οργανώνει ένα πολύπλοκο σχέδιο προκειμένου να πείσει έναν πλούσιο συλλέκτη -o οποίος συμπτωματικά είναι και το αφεντικό του- να αγοράσει έναν ψεύτικο πίνακα του Μονέ.

GAMBIT 1 (800x532).jpg

Για να ξεγελάσει τον αγοραστή επινοεί μια ιστορία, επιστρατεύοντας μια σέξι καουμπόισσα και αθλήτρια του ροντέο από το Τέξας, της οποίας ο παππούς δήθεν διέσωσε τον πίνακα στα τέλη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

GAMBIT 5 (800x531).jpg

Όταν το περίπλοκο αυτό σχέδιο δεν πάει και τόσο καλά, θα ξεκινήσει μια μάχη ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους. Θα καταφέρει ο Χάρι να ξεγελάσει τον πλουσιότερο άνθρωπο της Αγγλίας; Ποιος θα πάρει τελικά τα λεφτά, ποιος τον πίνακα και ποιος την κοπέλα;

GAMBIT 3 (800x533).jpg

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει το πολυβραβευμένου δίδυμο Τζόελ και Ίθαν Κοέν και αποτελεί ριμέικ της ομότιτλης ταινίας του 1966, με πρωταγωνιστές τους Σίρλεϊ Μακλέιν και Μάικλ Κέιν.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top