Η Μπεκατώρου αποκαλύπτει αν βλέπει Σπυροπούλου ή Καραβάτου!

Τι λέει για τη δική της εκπομπή

Η Μπεκατώρου αποκαλύπτει αν βλέπει Σπυροπούλου ή Καραβάτου!

​Για το «Πρωινό ΣουΚου» και τον ανταγωνισμό μιλά η Μαρία Μπεκατώρου, αποκαλύπτοντας ποια από τις δύο εκπομπές που παίζουν απέναντι από τη δική της, δηλαδή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του ζεύγους Καραβάτου - Κατσούλη, παρακολουθεί!

«Είμαι δικαιωμένη και τυχερή που έχω δουλειά! Τους τελευταίους τρεις μήνες, άλλωστε, κουράστηκα πάρα πολύ: είχα τα “Καρντάσιανς” και, παράλληλα, το πρωινό, οπότε όλο αυτό ήταν αρκετά εξοντωτικό. Και τώρα που τελειώσαμε πιο πολύ χαίρομαι που θα πάω διακοπές, που θα φύγω και θα πάρω τον άντρα μου να πάμε να ξεκουραστούμε. Από την άλλη, ήταν μία καλή ευκαιρία για μένα να κάνω κάτι τόσο πολύ καλό!», λέει η παρουσιάστρια.

Όταν της επισημαίνουν ότι το ξεκίνημά της είχε άγχος, αλλά τερμάτισε πρώτο στα νούμερα τηλεθέασης, η Μαρία απαντά: «η πρώτη μέρα, ήταν η πρώτη μέρα. Δεν ήταν ενδεικτικό. Το ότι ήμασταν τόσο ψηλά, αυτό οφείλεται στο ενδιαφέρον και στην περιέργεια του κόσμου. Λογικό ήταν, λοιπόν, στην πρώτη εκπομπή να γυρίσουν όλοι να μας δουν. Από κει και πέρα ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με την αποδοχή του κόσμου και μάλιστα απέναντι σε δύο ήδη επιτυχημένες εκπομπές».

Όσο για τ�� ποια από τις δύο αντιπάλους της παρακολουθεί;
«Δεν είχα κάποια σταθερή προτίμηση. Πότε έβλεπα το ένα, πότε το άλλο. Άσε που το πρωί του Σαββάτου κοιμόμουν, γιατί το βράδυ της Παρασκευής είχα εκπομπή και κοιμόμουν στις 4 το πρωί!», εξομολογείται!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top