Κρατερός Κατσούλης: «δεν έχω δει τις απέναντι εκπομπές...»

Τι λέει για την τηλεθέαση και το μέλλον της εκπομπής

Κρατερός Κατσούλης: «δεν έχω δει τις απέναντι εκπομπές...»

​Στη λίστα εκείνων που δεν βλέπουν τους «απέναντι», αλλά ούτε και τα νούμερα τηλεθέασης, μπήκε ο Κρατερός Κατσούλης, μιλώντας για την εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» που παρουσιάζει με τη σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου.

«Δεν φοβήθηκα την σύγκριση με άλλα τηλεοπτικά ζευγάρια γιατί αυτό το ξέραμε από την αρχή. Αυτό που με ανησυχούσε, η έγνοια μου αν θέλεις, ήταν αν θα διαπιστώναμε ότι ήταν σωστό αυτό που είχαμε σκεφτεί, να είμαστε δηλαδή, μαζί στη δουλειά. Το καλό με εμάς είναι ότι κάνουμε καλή παρέα μεταξύ μας. Αλλιώς δεν θα το τολμούσαμε, θα έκανε η Κατερίνα την εκπομπή της κι εγώ κάτι άλλο. Αλλά επειδή αισθανόμασταν ότι μπορούμε να είμαστε καλά σε αυτό το πράγμα είπαμε να το δοκιμάσουμε. Και τελικά ήταν όπως το είχαμε φανταστεί. Με σωστές ισορροπίες, με εκτίμηση, σεβασμό και ειλικρίνεια», λέει, στο περιοδικό «You», ο ηθοποιός.

Σε ερώτηση για τα νούμερα τηλεθέασης, ο Κρατερός απαντά ότι τα βλέπει απλώς ως μια μονάδα μέτρησης και τίποτα παρ��πάνω, ενώ προσθέτει πως οι κριτικές είναι καλοδεχούμενες, όταν είναι επί της ουσίας και δεν αποτελούν κακεντρεχή σχόλια.

«Δεν έχω δει τις εκπομπές της Σπυροπούλου και της Μπεκατώρου, στιγμιότυπα μόνο, δεν έχω γνώμη. Ακόμα αυτό που έχω πει -και ισχύει- είναι ότι ο καθένας κάνει τη δουλειά του με τον τρόπο που πιστεύει ότι είναι καλύτερα και το κοινό αποφασίζει ποιον προτιμάει να δει. Οι θεατές είναι ο τελικός κριτής και αποδέκτης», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ενώ ανακοινώνει πως η εκπομπή θα συνεχιστεί και του χρόνου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top