Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει πόσα λεφτά της χρωστάνε από σήριαλ!

«Ξέρω ότι είναι μάταιο να χτυπηθώ, να φωνάζω, να τσακωθώ…»

Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει πόσα λεφτά της χρωστάνε από σήριαλ!

«Στο τέλος το περίεργο θα είναι να… πληρώνομαι για τη δουλειά που κάνω», λέει γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός και αποκαλύπτει το ποσό που της χρωστάνε από τη συμμετοχή της σε διάφορες σειρές!

Λίγο αφότου η σειρά που πρωταγωνιστούσε φέτος, το «Μάνα Χ Ουρανού», έριξε πρόωρη αυλαία, η Μαρία Σολωμού παραδέχεται πως το να μένει απλήρωτος ένας ηθοποιός είναι σύνηθες φαινόμενο.

«Η πρώτη φορά είναι δύσκολη. Όταν έπαιζα παλαιότερα στην “Ονειροπαγίδα” και η εταιρεία παραγωγής κήρυξε πτώχευση, είχα στενοχωρηθεί πολύ. Την επόμενη φορά που δεν πληρώθηκα για κάτι σπικάζ που είχα κάν��ι, παρόλο που είχα κόψει και τιμολόγιο, το αντιμετώπισα πιο ήπια. Όταν σου συμβεί για τρίτη φορά, δεν πέφτεις από τα σύννεφα. Εντάξει, δεν θα πω “δεν πειράζει, μωρέ. Νέοι είμαστε θα δουλέψουμε”, αλλά ξέρω ότι είναι μάταιο να χτυπηθώ, να φωνάζω, να τσακωθώ. Ακόμα και δικηγόρο να βάλω για να διεκδικήσω τα δεδουλευμένα μου», λέει, στο περιοδικό «Ok!», η ηθοποιός.

Μάλιστα, όταν της ζητούν να κάνει έναν υπολογισμό των χρημάτων που της χρωστούν, η Μαρία αναφέρει ότι «αγγίζουν» τα 100.000 ευρώ και καταλήγει: «είναι ένα σοβαρό ποσό που θα ήταν πολύ χρήσιμο, ειδικά τώρα που αν εξαιρέσεις μία πρόταση που μου έχει γίνει για το θέατρο, δεν υπάρχει τίποτε άλλο στον ορίζοντα. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει τον Χειμώνα. Όσο για την τηλεόραση, την έχω ξεγράψει!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top