«Πρώτη φορά… Μνημόνια Αριστερά»: το βίντεο που «σαρώνει» στο Ίντερνετ!

Θραύση στα social media με το πριν και το μετά...

Viral έχει γίνει ένα βίντεο με το πριν και τo μετά των κυβερνητικών στελεχών, το οποίο δείχνει μερικά από τα όσα υπόσχονταν μέχρι την βραδιά που ψήφισαν το τρίτο Μνημόνιο!

Υπό τον τίτλο «Πρώτη φορά Μνημόνια Αριστερά», το βίντεο περιλαμβάνει παλιότερες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα αυτή η κυβέρνηση και αυτή η Βουλή δεν πρόκειται να ψηφίσει νέο μνημόνιο»), του Πάνου Καμμένου ούτε νεκρός δεν πρόκειται ��α συνεργαστώ με όποιον ψήφισε έστω και ένα μνημόνιο») και άλλων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών, όπως του Νίκου Παππά, του Παναγιώτη Κουρουμπλή, του Γιάννη Μπαλάφα, του Νίκου Βούτση και του Γιώργου Βαρεμένου, κατά των Μνημονίων και των μέτρων λιτότητας.

Μετά από κάθε δήλωση, όμως, παρατίθεται το… «ναι» που είπε στην ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα στη Βουλή!

«Πέντε χρόνια αντι-μνημονίου τελείωσαν χτες. Και μη ξεχνάτε: Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, Αφορολόγητο 12.000, Βασικός Μισθός 751, Δημιουργία 300 χιλ. θέσεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, Επαναφορά των συντάξεων στα επίπεδα προ μνημονίου», αναφέρεται στην περιγραφή του βίντεο, το οποίο κοινοποίησε στα social media, μεταξύ άλλων, και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top