Ο Αρναούτογλου «τα χώνει» σε μερίδα καλεσμένων του: «Έχω τεράστιο πρόβλημα με την σοβαροφάνεια»

Πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή του… να τ΄ακούσεις κι από πάνω!

Ο Αρναούτογλου «τα χώνει» σε μερίδα καλεσμένων του: «Έχω τεράστιο πρόβλημα με την σοβαροφάνεια»

​Σε μερίδα καλεσμένων του «τα έχωσε» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, χαρακτηρίζοντας τους… «σοβαροφανείς»!

Ο παρουσιαστής δήλωσε απογοητευμένος από μερικούς εξ΄αυτών, καθώς όπως λέει δεν θέλουν να τσαλακώνονται μπροστά στις κάμερες:

«Εγώ έχω ένα τεράστιο πρόβλημα με την σοβαροφάνεια των ανθρώπων στην Ελλάδα. Των αναγνωρίσιμων εννοώ. Ο Αντώνης Ρέμος είναι για μένα ο Νο1 καλλιτέχνης στο είδος του, και δεν φοβήθηκε να κάνει στριπτίζ. Κάτι που στην Αμερική το κάνουν 30 χρόνια πριν. Εδώ στην Ελλάδα, δεν ξέρω πόσα χρόνια θα περάσουν μέχρι τα μεγάλα ονόματα να σταματήσουν να έχουν αυτή την σοβαροφάνεια του τύπου να βγω έτσι ή να βγω αλλιώς. Να προσέχουν αχ έφυγε το μακιγιάζ, να προσέχουν και να λένε τι θα με λερώσετε; Θα ρίξετε νερό πάνω μου;»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην ανασφάλεια του επαγγέλματος:

«Από την ημέρα που κάνω αυτή την δουλειά, ζω 24 ημέρες το φάσμα της ανεργίας. Ποτέ κανένας δεν μου υποσχέθηκε και ποτέ κανένας δεν μου είπε ότι του χρόνου θα έχω δουλειά! Ούτε υπήρξα ποτέ ο άνθρωπος που θα έπρεπε σώνει και καλά να κάνω κάτι, όπως έκανα και το 2008 που έφυγα από την τηλεόραση».

Όσο για τα μελλοντικά του σχέδια; Είναι όλα ανοιχτά!

«Κάτι θα φτιάξουμε το βράδυ. Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα διαφορετικό νυχτερινό show ή να μείνει η ��αρέα ακόμα και η ίδια, αμα η Μαρία αποφασίσει ότι θα ήθελε να μείνουμε μαζί θα μπορούσαμε να το ξανασυζητήσουμε. Οι σχέσεις μας και με την Μαρία και με τον Δημήτρη είναι πραγματικά πολύ ωραίες και αληθινές. Δεν υπήρξε ποτέ ούτε ένας καυγάς. Είμαι τόσο ευτυχισμένος για αυτά τα δυο χρόνια».

Προς το παρόν πάντως ασχολείται με την νέα του εκπομπή που έχει θέμα την μαγειρική, και όπως λέει «θα ζήσουμε στιγμές απείρου κάλλους, θα δούμε πολλές φορές τις μανάδες μας στα πρόσωπα άλλων γυναικών αλλά και τους εαυτούς μας, τις φίλες ή την αδερφή μας. Επικρατεί ένα πανδαιμόνιο. Είναι μια τυπική ελληνική στιγμή σαν να μαγειρεύεις στην κουζίνα του σπιτιού σου και έχεις την μητέρα σου στα πέντε μέτρα να σου λέει τι να κάνεις!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top