Δωρεές γ��α το Νεπάλ συγκεντρώνει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ μέσω Facebook

Σε όλους τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης βγαίνει ένα μήνυμα με το που ανοίγουν την σελίδα

Δωρεές για το Νεπάλ συγκεντρώνει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ μέσω Facebook

​Εκστρατεία μέσω Facebook ξεκίνησε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για το Νεπάλ, όπου οι νεκροί έχουν ξεπεράσει μέχρι στιγμή τις 4.000, μετά τον φονικό σεισμό των 7,9 Ρίχτερ.

Το «αφεντικό» του Facebook μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, γνωστοποίησε σε όλους τους χρήστες του κοινωνικού μέσου δικτύωσης τον σκοπό αυτής της καμπάνιας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως στόχος είναι να μαζευτούν 2 εκατομμύρια δολάρια.

nepal2.jpg
«Σήμερα ξεκινήσαμε αυτή την καμπάνια προκειμένου να συγκεντρώσουμε χρήματα για όλους εκείνους που επλήγησαν από τον σεισμό του Νεπάλ.

Στην κορυφή των News Feed σας, θα δείτε μια επιλογή που σας δίνει την δυνατότητα να δώσετε χρήματα στο International Medical Corps που βρίσκεται στο Νεπάλ για να βοηθήσει τον κόσμο που επλήγη.

nepal.jpg

Το Facebook θα συγκεντρώσει κάθε δολάριο ώστε το ποσό να φτάσει τα δυο εκατομμύρια δολάρια. Τα χρήματα που θα μαζευτούν, θα πάνε για την ανακούφιση των ντόπιων αλλά και στους οργανισμούς και στα σωστικά συνεργεία που δουλεύουν προκειμένου να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους.

Όλοι μαζί, μπορούμε να δώσουμε χείρα βοηθείας σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας. Η σκέψη μου σε όλους εσάς που είστε εκεί, αλλά και σε όλους όσοι έχετε συγγενείς και φίλους στις περιοχές που επλήγησαν», καταλήγει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top