Ξέσπασε η πρώην σύζυγος του Μπρους Τζένερ για την απόφασή του να κάνει αλλαγή φύλου

«Αν ήξερα πως νιώθει γυναίκα δεν θα τον παντρευόμουν ποτέ»

Ξέσπασε η πρώην σύζυγος του Μπρους Τζένερ για την απόφασή του να κάνει αλλαγή φύλου

Οι δηλώσεις του Μπρους Τζένερ στο ΑΒC πως νιώθει 100% γυναίκα και στριμωγμένος στο σώμα ενός αγοριού δεν άρεσαν καθόλου στην πρώην σύζυγό του Λίντα Θόμσον με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους τον Μπράντον και τον Μπρόντυ.

Η Λίντα σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλάει έξω από τα δόντια!

«Αν ο Μπρούς μου είχε πει εξαρχής όλο αυτό που ένιωθε και την απόφασή του ν' αλλάξει φύλο, δεν θα τον είχα παντρευτεί» είπε η πρώην σύζυγός του.

Για εκείνη ήταν πολύ δύσκολο όχι μόνο να δεχτεί πως ο άντρας που ερωτεύτηκε σφόδρα έχει πια άλλες προτιμήσεις, αλλά και να τον δικαιολογεί συνέχεια στα μικρά παιδιά της. Εξαιτίας των ορμονών που έπαιρνε για να αποκτήσει στήθος το σώμα του είχε γίνει πλέον γυναικείο κάτι που καταλάβαιναν όπως τόνισε η ίδια και τα παιδιά της!

«Μία μέρα ήμουν στο σπίτι του και βγήκε από το μπάνιο. Τότε τα δύο μας πιαδιά τον είδαν γυμνό και αναρωτήθηκαν γιατί έχει στήθος. Ήταν αρκετά τρομαγμένα. Τότε εγώ τους είπα πως το απέκτησε λόγω της γυμναστικής».

Παράλληλα η ίδια τον αμφισβητεί και ως πατέρα αφού, όπως επισήμανε δεν ήταν εκεί σε σημαντικές στιγμές των παιδιών του, όπως στην αποφοίτηση του Μπράντον. Eκείνη ωστόσο κράτησε το μυστικό του και το αποκάλυψε στα παιδιά της όταν εκείνα πια ήταν σε μία ηλικία που μπορούσαν να το δεχτούν. Ο ένας 31 και ο άλλος 27.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top