ΔΕΙΤΕ τις πρώτες εικόνες από τα battles του «The Voice»!

Πότε αρχίζουν οι «μονομαχίες» και ο νέος κανόνας που θα φέρει ανατροπές

ΔΕΙΤΕ τις πρώτες εικόνες από τα battles του «The Voice»!

​Από την Κυριακή του Πάσχα αρχίζουν οι «μονομαχίες» των ομάδων στο «The Voice», καθώς το talent show μπαίνει στη φάση των battles, απ’ όπου θα προκύψουν οι φιναλίστ των lives!

IMG_3432 (800x533).jpg
Η σκηνή μετατρέπεται σε ρινγκ και ο κάθε coach φτιάχνει 8 ζευγάρια, τα οποία ερμηνεύουν ταυτόχρονα το ίδιο τραγούδι. Έπειτα, ο coach καλείται να επιλέξει ποιος από τους δύο παίκτες του θα παραμείνει και ποιος θα αποχωρήσει, έχοντας ως βοηθό τον συνεργάτη που έχει επιλέξει (ο Αντώνης Ρέμος τον Χρήστο Δάντη, η Δέσποινα Βανδή τον Γιάννη Βαρδή, ο Μιχάλης Κουϊνέλης τον Γιάννη Γιοκαρίνη και η Μελίνα Ασλανίδου τον Γιώργο Παπαδόπουλο).

IMG_4491_ (800x533).jpg

Τα πράγματα φέτος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα γίνουν πιο… ανατρεπτικά, καθώς ένας νέος κανόνας επιτρέπει στους υπόλοιπους coaches να «κλέψουν» τον παίκτη που απορρίφθηκε από μία ομάδα! Σε περίπτωση που τον παίκτη διεκδικήσουν πάνω από ένας coach, ο διαγωνιζόμενος αποφασίζει ποιόν θα επιλέξει. Χρησιμοποιώντας το «steal», όπως λέγεται ο κανόνας, κάθε coach έχει το δικαίωμα να «κλέψει» 2 παίκτες από τις άλλες ομάδες, ενώ συνολικά από τη διαδικασία «σώζονται» 8 ακόμη παίκτες οι οποίοι θα οδηγηθούν στα lives.

4I1A1676_ (800x533).jpg

4I1A0413_ (800x533).jpg

4I1A1008_ (533x800).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top