ΒΙΝΤΕΟ: To ανανεωμένο πρόγραμμα του web TV του star.gr

Nέα εκπομπή από φοιτητές για... φοιτητές!

ΒΙΝΤΕΟ: To ανανεωμένο πρόγραμμα του web TV του star.gr

Το ανανεωμένο πρόγραμμα του web TV του Star συνεχίζει τη δυναμική παρουσία του στον χώρο της διαδικτυακής τηλεόρασης, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τη θεματολογία των εκπομπών του.

Kάθε Tετάρτη βράδυ στις 23:00 συντονιστείτε στο star.gr, για να παρακολουθήσετε την εκπομπή «chill out» από φοιτητές για φοιτητές, η οποία είναι βασισμένη στο πρώτο φοιτητικό περιοδικό της Ελλάδας.

Έξυπνα δώρα για το Πάσχα προτείνει ο Κώστας Βλαχάκης και η ομάδα στην εκπομπή «Η τεχνολογία μας ενώνει» που προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 21:00 το βράδυ.

Εντωμεταξύ, στην εκπομπή «Petshow» με τον Θοδωρή Σούκα η «Μπιζού», ένα μικροσκοπικό yoprkshire terrier της Τζένης Μελιτά έκανε τα γλυκά μάτια στον «Δία», έναν εντυπωσιακό ποιμενικό Κεντρικής Ασίας του εκπαιδευτή Μιχάλη Κουφόπουλου, το οποίο δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην γοητεία της...

Για να γεμίσετε το πορτοφόλι σας ενόψει των αγορών του Πάσχα, ο Θοδωρής Ζαρμακούπης σας έστειλε στο ταμείο με τέσσερα στα τέσσερα σημεία, με απόδοση οχτώ στις προβλέψεις του, με τον "δρόμο της λογικής" στην εκπομπή «Mubet Show», που προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 23:00 και κάθε Παρασκευή στις 21:00.

Αυτά και άλλα πολλά, για τη μόδα, την υγεία, τη φωτογραφία και τις μαμάδες, μπορείτε να δείτε στο web TV του Star που θα συνεχίζει να εμπλουτίζει τη θεματολογία των εκπομπών του και να γίνεται κάθε μέρα που περνά και καλύτερο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top