ΔΕΙΤΕ τη στιγμή που Έλληνας παρουσιαστής παραλίγο να πεθάνει σε γύρισμα!

«Αν έκλεινα τα μάτια μου, δεν θα τα άνοιγα ξανά», εξομολογή��ηκε on camera

ΔΕΙΤΕ τη στιγμή που Έλληνας παρουσιαστής παραλίγο να πεθάνει σε γύρισμα!

​Αντιμέτωπος με τον θάνατο ήρθε ο Γιώργος Μαυρίδης κατά την διάρκεια της εκπομπής «World Party» του Alpha, ενώ η κάμερα κατέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέχρι που κατάφεραν να τον σώσουν, σε υψόμετρο 4.500 μέτρων!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης, ταξίδεψαν στο Καντμαντού, όπου ο πρώτος ήρθε αντιμέτωπος με τη λεγόμενη νόσο των ορειβατών και λίγο έλειψε να χάσει την ζωή του.

Το επεισόδιο με τις δραματικές στιγμές προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης: «Σάκη, δεν νιώθω καλά», είπε ο Γιώργος πριν καταρρεύσει, ενώ, αφού του παρείχαν οξυγόνο, άρχισε να κατεβαίνει τον βουνό. Λόγω της ασθένειας, όμως, ο παρουσιαστής έχασε τον προσανατολισμό του και όλοι άρχισαν να τον ψάχνουν

«Δεν έχω κάνει κάτι τόσο δύσκολο στη ζωή μου! Νομίζω ότι θα πεθάνω, πάει να σκάσει το κεφάλι μου, νομίζω ότι χάνω τις αισθήσεις μου! Ζαλίζομαι, θέλω να κάνω εμετό, δεν έχω ιδέα που είμαι», άρχισε νά λέει ο Γιώργος, που, ευτυχώς, μεταφέρθηκε εγκαίρως σε ξενώνα.

Ο συνοδοιπόρος και «κολλητός» του κατάφερε τελικά να τον εντοπίσει, ενώ η ζωή του σώθηκε την τελευταία στιγμή, σαν από θαύμα κι ενώ έψαχναν εναγωνίως για ελικόπτερο, ώστε να τον μεταφέρουν άμεσα σε χαμηλότερο υψόμετρο!

«Γκοσαϊκούντα, το μέρος που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Χθες, αν έκλεινα τα μάτια μου, δεν θα τα άνοιγα ξανά», εξομολογήθηκε on camera ο Γιώργος, ενώ ο Σάκης, με δάκρυα στα μάτια, είπε «εκείνη τη στιγμή, μαύρισαν τα πάντα!».

Δείτε στο βίντεο το συγκλονιστικό περιστατικό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top