Παντρεύεται ο Αρναούτογλου; ΔΕΙΤΕ το μονόπετρο της Κατερίνας Κόκλα!

Φήμες για «κουλούρα» μετά το σύμφωνο συμβίωσης

Παντρεύεται ο Αρναούτογλου; ΔΕΙΤΕ το μονόπετρο της Κατερίνας Κόκλα!

​Έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας λένε οι φήμες ότι είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, καθώς η σύντροφός του, Κατερίνα Κόκλα, απαθανατίστηκε με μονόπετρο στο αριστερό!

Ο 39χρονος παρουσιαστής και η 31χρονης σύντροφός του, που έγιναν γονείς πριν από περίπου ένα χρόνο, έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος.

arni2.jpg

Το μονόπετρο της Κατερίνας είδε το φως της δημοσιότητας όταν το ζευγάρι πήγε στο θέατρο, για να δει την παράσταση «Δεν θα με Τρελάνεις Εσύ Εμένα». Όπως αναφέρει το περιοδικό «Hello», που δημοσιεύει την φωτογραφία, ο Γρηγόρης έκανε δώρο το δαχτυλίδι στην Κατερίνα όταν αποφάσισαν να κάνουν τη δική τους οικογένεια και εκείνη δεν το αποχωρίζεται ποτέ, αν και προσέχει να μην το επιδεικνύει.

Αν και πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς θέλουν το ζευγάρι να κάνει θρησκευτικό γάμο, Γρηγόρης και Κατερίνα έχουν παραμείνει στο σύμφωνο συμβίωσης. Μάλιστα, δεν παντρεύτηκαν ούτε τον περασμένο Αύγουστο στη Νάξο, οπότε και βάφτισαν τον γιο τους, διαψεύδοντας όσους μιλούσαν για διπλό μυστήριο.

3006_KATERINA_KOKLKA_GRIGORIS_ARNAOYTOGLOY_6122014 (800x530).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top