Ο,ΤΙ και να κάνει, η Σπυροπούλου την Καραβάτου δεν τη φτάνει. Στα ύψη η τηλεθέαση της δεύτερης

ΔΕΙΤΕ αναλυτικά τι ποσοστά σημείωσαν στο ραβασάκι της AGB

Ο,ΤΙ και να κάνει, η Σπυροπούλου την Καραβάτου δεν τη φτάνει. Στα ύψη η τηλεθέαση της δεύτερης

​Σταθερά… πίσω έχει αφήσει η Κατερίνα Καραβάτου την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στον πίνακα της AGB.

Για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο, η εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα», κατάφερε να τερματίσει πρώτη, σημειώνοντας ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά την Κυριακή.

Αναλυτικά, το Σάββατο, η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, τερμάτισε με 18,3% στο σύνολο και 16,9% στα κοινά 15-44.

Το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» από απέναντι, σημείωσε 12,5% στο σύνολο και 14,1% στα κοινά 15-44. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο σύνολο, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πέρασαν και οι «απέναντι»ενημερωτικές εκπομπές, όπως το «Eco News» και «Σαββατοκύριακο με Δράση» στον ΣΚΑΪ, που σημείωσαν 18,3% και 14,9% αντίστοιχα.

Την Κυριακή τώρα, το χάσμα μεγάλωσε κι άλλο στην τηλεθέαση, αφού η εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» τερμάτισε με 17,4% στο σύνολο και 16,8% στα κοινά 15-44, ενώ το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου», σημείωσε 10,7% στο σύνολο και 10,9 στα κοινά 15-44, με αποτέλεσμα να το περάσουν και πάλι οι «απέναντι» ενημερωτικές εκπομπές, αφού το «7 ημέρες Ελλάδα» στον ΣΚΑΪ έκανε 15,6% στο σύνολο, ενώ το «Σαββατοκύριακο με Δράση» που ακολούθησε, σημείωσε 11,9%.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top