Kωνσταντίνα Σπυροπούλου:«Κατεδάφισε» τα νούμερα της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου του Alpha

Την πέρασε η Καραβάτου- Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο

Kωνσταντίνα Σπυροπούλου:«Κατεδάφισε» τα νούμερα της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου του Alpha

Να… κατεδαφίζονται τα ήδη χαμηλά νούμερα του Σαββάτου είδε από την δεύτερη μόλις μέρα εκπομπής της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» το Σάββατο στο χρονικό διάστημα 10:00 - 14:00 συγκέντρωσε συνολικά το 17,4% των τηλεθεατών ενώ στα νεανικά κοινά 15- 44, το ποσοστό που κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB ήταν 18,3%.

Την Κυριακή ��ετά από την πρώτη γεύση που πήραν οι τηλεθεατές, όπως φαίνεται, σκέφτηκαν να… αλλάξουν κανάλι και για πρώτη φορά στα χρονικά η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου του Alpha σημείωσε 11,2% στο σύνολο και 13% στα νεανικά κοινά 15-44.

Εδώ που τα λέμε πόσα «μαργαριτάρια» να αντέξει και ο τηλεθεατής και πόσα γέλια και χαμόγελα δίχως λόγο;

Αντίθετα, στην άλλη όχθη και συγκεκριμένα στο Ε, αν και οι Καραβάτου- Κατσούλης ήρθαν δεύτεροι το Σάββατο, σημειώνοντας 9,3% στο σύνολο και 7,3% στο δυναμικό κοινό 15- 44, την Κυριακή κατάφεραν να ξεπεράσουν την Σπυροπούλου και την παρέα της, παρόλο που βρίσκονται σε ένα κανάλι το οποίο είναι αρκετά μικρότερο από τον Alpha.

Η εκδίκηση λένε είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» σημείωσε 14% στο σύνολο (12,6 στο δυναμικό κοινό)

Φαίνεται πως τα εντατικά μαθήματα παρουσίασης που έκανε η Κωνσταντίνα δεν έπιασαν τόπο! Πιο… ζεστό είναι τελικά το πανάκριβο στούντιο παρά η παρουσιάστρια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top