«Ένας Αξιότιμος Κύριος» απόψε στο Star!

Μάικλ Ντάγκλας, Σούζαν Σαράντον, Ντάνι Ντε Βίτο έρχονται στις 22:00

«Ένας Αξιότιμος Κύριος» απόψε στο Star!

​Ανήμπορος να αντισταθεί στις αυτοκαταστροφικές αλλά απολαυστικές «αδυναμίες» του, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας βλέπει την επαγγελματική και την προσωπική ��ου ζωή να βγαίνουν εκτός ελέγχου: αυτός είναι «Ένας Αξιότιμος Κύριος» («Solitary Man»), που έρχεται απόψε στις 22:00, στο Star!

Ο Μάικλ Ντάγκλας και ο Ντάνι Ντε Βίτο, έχοντας μαζί τους την Σούζαν Σάραντον, εμφανίζονται μαζί στη μεγάλη οθόνη 20 χρόνια μετά την επιτυχία «Ο πόλεμος των Ρόουζ». Την σκηνοθεσία υπογράφουν οι σεναριογράφοι της ταινίας «Η συμμορία των 13», Μπράιαν Κόπελμαν και Ντέιβιντ Λεβιέν, ενώ την παραγωγή ο Στίβεν Σόντερμπεργκ («Μάικλ Κλέιτον», «Συριάνα», «Καληνύχτα και καλή τύχη», «Insomnia»).

Η ΥΠΟΘΕΣΗ: ο Μπεν Κάλμεν, είχε όσα θα μπορούσε να επιθυμήσει ένας άντρας: μια επικερδέστατη επιχείρηση, μια όμορφη και τρυφερή σύζυγο, μια γλυκιά κόρη και ένα υπέροχο διαμέρισμα στο Μανχάταν. Όλα αυτά πλέον αποτελούν μακρινή ανάμνηση. Ο Μπεν χάνει τα πάντα εξαιτίας της αδυναμίας του να αντισταθεί στις… αδυναμίες του! Δεν εγκαταλείπει τη μάχη όμως, ξέρει να ελίσεται και σύντομα φαίνεται πως η τύχη του χαμογελά και πάλι. Παρά το γεγονός ότι χώρισε από τη γυναίκα του, έχει επαφές με την κόρη και τον εγγονό του ενώ η καινούρια αγαπημένη του, Τζόρνταν, μπορεί να έχει τις διασυνδέσεις, που απαιτούνται για να βοηθήσει τον πρώην επιχειρηματία να κερδίσει ξανά την καριέρα και τη ζωή του...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top