Οι ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ των Freaky Fortune και Riskykidd μετά τον τελικό της Eurovision

Επέστρεψαν από την Δανία και μίλησαν για το διαγωνισμό και την Conchita

Οι ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ των Freaky Fortune και Riskykidd μετά τον τελικό της Eurovision

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι έφτασαν στο Ελ. Βενιζέλος οι Freaky Fortune και ο Riskykidd από την Δανία, όπου συμμετείχαν στο 59ο διαγωνισμό της Eurovision, κατακτώντας την 20η θέση.

Παρόλο που ξεσήκωσαν όλο τα στάδιο στην Κοπεγχάγη με τη σκηνική τους παρουσία και το “Rise Up” δυστυχώς κατάφεραν να συγκεντρώσουν μόνο 35 πόντους.

Ωστόσο, όπως ανέφεραν δεν στεναχωρήθηκαν αν και περίμεναν μια καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη. «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για αυτό που είδατε χθες και στον ημιτελικό. Ίσως δεν περιμέναμε να καταλήξουμε στην 20η θέση» ανέφερε ο frontaman των Freaky Fortune, Νίκος Ραπτάκης, ο οποίος περιέγραψε και πως ένιωσαν όταν ανέβηκαν πάνω στη σκηνή.

«Δεν υπάρχει το συναίσθημα όταν είσαι πάνω στη σκηνή. Είναι μια απίστευτη εμπειρία! Είναι καταπληκτικό όλο το ταξίδι από τα promo tour μέχρι τον τελικό. Μια τεράστια εμπειρία!»

Όσο για την Conchita, τη «γυναίκα με το μούσι» από την Αυστρία που κέρδισε την Eurovision; «Πέρα από την εμφάνιση, είναι μια πάρα πολύ καλή φωνή, και μια ωραία παρουσία. Είναι πολύ γενναίο να βγαίνει ο άλλος ακριβώς όπως θέλει να είναι και να λέει “εγώ είμαι αυτό, αν θέλετε αγαπήστε με” και την αγάπησε όλη η Ευρώπη!» ανέφερε και πρόσθεσε: «Οι σχέσεις μας με την Conchita ήταν πάρα πολύ καλές όπως και με όλους τους διαγωνιζόμενους. Όλοι ήμασταν μια αγκαλιά. Παίζαμε κιθάρες, τραγουδούσαμε τα πάντα»

Κάντε κλικ και δείτε τις πρώτες δηλώσεις των Freaky Fortune

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top