ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: σε εξέλιξη η πρώτη «μάχη» της Eurovision!

«Κληρώνει» απόψε για τις πρώτες δέκα χώρες που θα πάνε στον τελικό

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: σε εξέλιξη η πρώτη «μάχη» της Eurovision!

Οι πρώτες δέκα χώρες που θα προκριθούν στον τελικό της 59ης Eurovision θα γίνουν γνωστές απόψε, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ο α’ ημιτελικός της φετινής διοργάνωσης!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, στη σκηνή του «B&W Hallerne» της Κοπεγχάγης θα διαγωνιστούν απόψε 16 χώρες, ενώ η βραδιά άρχισε με τους fans του διαγωνισμού και την περσινή νικήτρια Emmelie De Forest.

Οι παρουσιαστές του φετινού διαγωνισμού, Nikolaj Koppel, Pilou Asbæk και Lise Rønne, μας καλωσόρισαν στην 59η διοργάνωση και, ξεκίνησε το διαγωνιστικό κομμάτι.

Οι χώρες που διαγωνίζονται, με βάση την σειρά εμφάνισής τους, είναι:

1. Αρμενία
2. Λετονία
3. Εσθονία
4. Σουηδία
5. Ισλανδία
6. Αλβανία
7. Ρωσία
8. Αζερμπαϊτζάν
9. Ουκρανία
10. Βέλγιο
11. Μολδαβία
12. Σαν Μαρίνο
13. Πορτογαλία
14. Ολλανδία
15. Μαυροβούνιο
16. Ουγγαρία

Οι τηλεθεατές που μπορούν να πάρουν μέρος στο αποψινό televoting είναι όσοι διαμένουν στις χώρες που διαγωνίζονται, καθώς και στις Ισπανία, Γαλλία και Δανία. Το τελικό αποτέλεσμα καθορίζεται σε ποσοστό 50 – 50, από τις ψήφους του κοινού και των κριτικών επιτροπών των παραπάνω χωρών, οι οποίες ψήφισαν μετά την πρόβα τζενεράλε.

Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά περίπου τα μεσάνυχτα, αφού πρώτα δούμε ένα βίντεο με ρεκόρ της Eurovision και ένα άλλο με αξιοθέατα της Κοπεγχάγης, αλλά και ένα χορευτικό βασισμένο στο παραμύθι «Το Ασχημόπαπο» του Hans Christian Andersen!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top