Μπέτυ Μαγγίρα: «Στον άνδρα μου στέλνουν οι θαυμάστριες γυμνές φωτογραφίες μέσω facebook»

Είναι έτοιμη να γίνει για τρίτη φορά μανούλα; ΔΕΙΤΕ στο βίντεο τι λέει η ίδια

Μπέτυ Μαγγίρα: «Στον άνδρα μου στέλνουν οι θαυμάστριες γυμνές φωτογραφίες μέσω facebook»

Για την γνωριμία της με τον Δημήτρη Μάζη μίλησε η Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία αποκάλυψε ότι ακόμα και μετά το γάμο ο σύζυγός της έχει...πέραση!

«Του την πέφτουνε συνέχεια στο facebook. Τι πράγμα είναι αυτό; Του στέλνουν συνέχεια γυμνές φωτογραφίες και του λένε όταν “χωρίσεις εμείς θα ‘μαστε εδώ”. Μου τα δείχνει μόνος του!» ανέφερε η ίδια γελώντας!

icemax_620_ef790a2d3d82d23ae0a859a916b8961b.jpg
Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια γνωρίστηκε με τον γνωστό πολίστα με προξενιό. «Είμαστε μαζί από το 2002. Με προξενιό γνωριστήκαμε. Ο Βλοντάκης μας προξένεψε. Με είχε δει σε ένα περιοδικό ο Δημήτρης, του άρεσα πολύ. Εγώ δεν τον ήξερα. Πήγα στα τυφλά λίγο! Όταν τον είδα για πρώτη φορά δεν "έπεσα και κάτω", μετά τρελάθηκα σιγά-σιγά γνωρίζοντάς τον», είπε και τόνισε «Εκτός από πολ�� όμορφος άνδρας ο Δημήτρης, έχει και ένα χαρακτήρα που δεν μπορείς εύκολα να τον βαρεθείς. Δεν μιλάει πολύ, έχει ένα ωραίο στυλ κι ένα μυστήριο. Μου τονώνει την αυτοπεποίθησή μου, αλλά έχει κάτι cool μέσα του».

Όσο για το αν θα έκανε ένα τρίτο παιδί; Η ίδια απάντησε: «Δε νομίζω ότι έχω αντοχές για τρίτο παιδί, αν ήμουν μικρότερη θα έκανα. Ο Δημήτρης δεν ξέρω αν θα είχε αντίρρηση για τρίτο, απλά πιστεύω ότι η εποχή δεν βοηθάει από την άποψη ότι πρέπει να είσαι πάνω από τα παιδιά πια.»

Η Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία, όπως σας γράψαμε από το star.gr, υποδύθηκε με επιτυχία στο 6ο live του “Your Face Sounds Familiar” τη Νάνα Μούσχουρη, σχολίασε αυτά που λέγονται και γράφονται για τον Τάκη Ζαχαράτο, ότι δηλαδή «συμπαρουσιάζει» το show με την Μαρία Μπεκατώρου.

«Κάνει κάτι που κάνει η Μαρία; Δεν νομίζω! Κάνει σχόλια στους παίχτες, κάνει τέτοια! Ο Τάκης είναι πληθωρικός, είναι καλλιτέχνης;! Πως θα το συγκρατήσει όλο αυτό και γιατί να το κάνει; Νομίζω ότι έδωσε τρομερή ώθηση στο παιχνίδι ο Τάκης!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top