ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ η Ζαρίφη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μετά από δύο εβδομάδες απουσίας

Κάντε ΚΛΙΚ και δείτε πόσο πολύ έχει αδυνατίσει-"Αγνώριστη" έγινε!

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ η Ζαρίφη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μετά από δύο εβδομάδες απουσίας

Μετά από δύο εβδομάδες απουσίας επέστρεψε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η Κατερίνα Ζαρίφη.

Κρατώντας στα χέρια της το κόκκινο σκαμπό της το οποίο έβαλε πίσω στη θέση του, δηλαδή στο πάνελ της εκπομπής, εμφανίστηκε στο πλατό πιο… αδύνατη από ποτέ ενώ έκανε συνεχώς πλάκα για την μεγάλη απουσία της, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο να απαντήσει για το τι ακριβώς της έχει συμβεί!

Η Ελένη Μενεγάκη την υποδέχθηκε με μια μεγάλη αγκαλιά λέγοντάς της ότι έλειψε σε όλους, ενώ σχολίαζε συνεχώς τα κιλά που έχει χάσει.

«Έλιωσες! Άλλος άνθρωπος. Κορίτσι μου μας έλειψες. Μέχρι και οι βλεφαρίδες μάκρυναν. Μαλλί μάκρυνε, φούντωσε. Τι έχει γίνει; Είσαι εδώ;» τη ρώτησε η Ελένη Με��εγάκη και η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε: «Είμαι εδώ, είμαι εδώ. Φεύγω λίγο, πάω και στον Άρη αλλά έρχομαι. Είμαι εδώ!»

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει σε κάποια δημοσιεύματα που γράφτηκαν για εκείνην το διάστημα που ήταν απούσα από την εκπομπή!

«Λέει ότι πήγα για αγγειοπλαστική. Καλησπέρα, όπως βλέπετε λάθος το δημοσίευμα! Διάβασα και για εγκυμοσύνη! Επειδή ήπιαμε μια μπύρα παραπάνω και μας είδαν έπρεπε να πουν ότι έχουμε εγκυμοσύνες δηλαδή;»

Επίσης τόνισε ότι όσο απουσίαζε, συνάντησε διάφορες κυρίες οι οποίες την είχαν τρελάνει με ερωτήσεις για την Ελένη Μενεγάκη και τους συνεργάτες της χωρίς βέβαια να διευκρινίζει το μέρος.

"Θέλω να σας πω ότι γενικά έχω πετύχει διάφορες κυρίες, η μία μου έφερε και τα ούρα της, για να μου δείξει την πρόοδο, λες και είχα δει τα παλιά! Με έχουν ρωτήσει τα πάντα, τα πάντα όλα, για τα μούσια, τα ρούχα, την ομάδα αίματος, κατά τα άλλα μια χαρά!"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top