Μπίζνες με τον θάνατο της Στέενκαμπ κάνει η μητέρα της: πληρώνεται για συνεντεύξεις!

Μέχρι και 73.000 ευρώ λέγεται ότι μπορεί να πληρώσει το κανάλι

Μπίζνες με τον θάνατο της Στέενκαμπ κάνει η μητέρα της: πληρώνεται για συνεντεύξεις!

Πώς να μην βρει το κουράγιο να συγχωρήσει τον Όσκαρ Πιστόριους η μητέρα της Ρίβα Στέενκαμπ, όπως η ίδια δηλώνει; Μπορεί ο Παραολυμπιονίκης να πυροβόλησε το παιδί της, εκείνη, όμως, με το αζημίωτο δίνει τις συγκλονιστικές συνεντεύξεις και το δίκτυο NBC που τις προβάλλει βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Η αποκάλυψη πως η Τζουν Στέενκαμπ κάνει μπίζνες με τον θάνατο της κόρης της σοκάρει περισσότερο από τα λεγόμενά της, ενώ το NBC δέχεται αυστηρή κριτική επειδή εφαρμόζει την λεγόμενη «δημοσιογραφία της επιταγής», πληρώνοντας για μία σειρά συνεντεύξεων ή ένα αποκλειστικό.

Μέχρι και τις 73.000 ευρώ λέγεται ότι μπορεί να φτάσει το ποσό που πληρώνει το κανάλι για τα σπαραξικάρδια λεγόμενα, με την εκπρόσωπο του NBC να μην διαψεύδει ότι η Τζουν Στέενκαμπ πληρώθηκε και να χαρακτηρίζει το ποσό «μέτριο», αρνούμενη να προσδιορίσει το ύψος του!

Η αρχή των πληρωμένων δηλώσεων έγινε με την -ομολογουμένως- συγκλονιστική συνέντευξη της μητέρας της αδικοχαμένης καλλονής στην πρωινή εκπομπή «Today», τη στιγμή που στη Νότια Αφρική συνεχίζεται η δίκη του Πιστόριους.

Την ίδια ώρα, ο κυριότερος αντίπαλος του NBC, το ABC, έκανε γνωστό πως «πολιόρκησε» την οικογένεια Στέενκαμπ για δηλώσεις, ωστόσο, απέσυρε το ενδιαφέρον του όταν εκείνοι τους ζήτησαν χρήματα

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το NBC βάζει το χέρι στην τσέπη για να εξασφαλίσει ένα αποκλειστικό: τον περασμένο Νοέμβριο πλήρωσε αδρά για την τηλεοπτική εμφάνιση εννιά αλεξιπτωτιστών που είχαν επιβιώσει από ατύχημα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top