«Πυρά» και από τον διευθυντή του Alpha στο βραδινό του Μουτσινά

Μπαράζ αρνητικών κριτικών – τι απαντά ο ίδιος

«Πυρά» και από τον διευθυντή του Alpha στο βραδινό του Μουτσινά

Ακόμα και από τον γενικό διευθυντή του Alpha, Τζώνη Καλημέρη, δέχεται «πυρά» για την βραδινή του εκπομπή ο Νίκος Μουτσινάς, που έδωσε την απάντησή του στην κριτική που του ασκούν.

«Πιστεύω πως ο Νίκος Μουτσινάς πρέπει να παρακολουθήσει την εκπομπή του για να μπορέσει να τη βελτιώσει», είπε ο κ. Καλημέρης σε δημοσιογράφους και, μάλιστα, λίγο πριν την αποψινή του συνέντευξη στο «Νικ Ο Κλοκ».

Ο διευθυντής του Alpha συνέστησε μέχρι και αλλαγή στο concept της εκπομπής, προτείνοντας δημόσια στον παρουσιαστή «να έχει σταθερά δίπλα του τρεις γυναικείες παρουσίες προκειμένου να υπάρχει ένα concept τύπου "Οι άγγελοι του Νικ"»!

«Μου φάνηκε πολύ ωραίο το σχόλιο του κ. Καλημέρη. Τον έχω καλεσμένο απόψε και θέλω να μου τα πει», είπε ο Νίκος Μουτσινάς αποκλειστικά στην εκπομπή «Μελέτησέ Το».

Στο μεταξύ, οι τηλεκριτικοί συνεχίζουν να επικρίνουν τόσο το stand-up comedy που κάνει ο παρουσιαστής, όσο και τις συνεντεύξεις του, επισημαίνοντας ότι προσκαλεί... φίλους του και τους εκμεταλλεύεται.

«Έχω δεχθεί και πολύ καλές και πολύ κακές κριτικές. Όταν φέρνεις έναν φίλο δεν τον εκμεταλλεύεσαι. Γι’ αυτό και ο φίλος έρχεται σε σένα και δεν πάει στον άλλον που μπορεί να τον εκμεταλλευτεί», απάντησε μέσω του «Μελέτησέ Το» ο παρουσιαστής, τονίζοντας πως δεν αγχώνεται και η εκπομπή θα παραμείνει ως έχει, αφού πιστεύει ότι θα στρώσει όσο περνάει ο καιρός.



Δες στο βίντεο την απάντηση του Νίκου Μουτσινά στις κριτικές

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top