Μαρία Ηλιάκη: «Δεν είμαι σε σχέση, και δεν είμαι ερωτευμένη»

Τι λέει για τις φωτογραφίες που την δείχνουν «μαζί» με έναν 27χρονο;

Μαρία Ηλιάκη: «Δεν είμαι σε σχέση, και δεν είμαι ερωτευμένη»

Τις φωτογραφίες που την απεικόνιζαν «μαζί» με έναν 27χρονο επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, και την ήθελαν ζευγάρι μαζί του, σχολίασε η Μαρία Ηλιάκη.

maria1.jpg

  • Η παρουσιάστρια, ξεκαθάρισε πως ούτε σχέση έχει, ούτε ερωτευμένη είναι:

«Έχω να ερωτευτώ πάνω από έναν χρόνο. Να με γοητεύσει ένας άνδρας».

Όσο για τις φωτογραφίες; Λέει πως «δεν θέλω να τις σχολιάσω. Και οι φωτογράφοι τη δουλειά τους κάνουν. Από τη ζωή μας, μπορεί να περάσουν διάφοροι άνθρωποι. Μπορεί να είναι φλερτ, μπορεί να είναι φίλοι, μπορεί να είναι οτιδήποτε, και μετά από λίγο φεύγουν. Κάποιους χαιρόμαστε που τους γνωρίσαμε, και κάποιους άλλους όχι. Δ��ν θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω γι΄αυτές τις φωτογραφίες. Θα σου ξαναπώ, μόνο όταν υπάρξει κάποιος σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, που να σημαίνει κάτι μεγάλο για εμένα. Μόνο να πρόκειται για κάτι άξιο αναφοράς».

  • Παράλληλα, παραδέχεται πως την έχουν προσεγγίσει άντρες για τη δημοσιότητα:

«Ναι, με έχουν πλησιάσει άντρες λόγω της δημοσιότητας. Το κατάλαβα κι έφυγα. Υπάρχουν και κάποιοι, που δεν τους αρέσει καθόλου».

maria2.jpg

  • Ποια άποψη της όμως για την απιστία;

«Η χειρότερη. Δεν θα ήθελα να μου συμβεί. Όταν βέβαια μια γυναίκα παντρεύεται, γίνεται πιο ελαστική σ΄αυτό, ίσως επειδή θέλει να κρατήσει τη σχέση της. Περίεργη υπόθεση ο γάμος γενικότερα. Δεν ξέρω τι θα έκανα σε αυτή την περίπτωση».

  • Όσο για το ποιο πιστεύει πως είναι σήμερα το μεγαλύτερο πρόβλημα των ανδρών;

«Θέλουν να το παίζουν όλοι αδέσμευτοι. Βρίσκουν τη δικαιολογία, ότι επειδή είναι σε κρίση τα επαγγελματικά τους, είναι και τα προσωπικά τους, γι΄αυτό και δεν θέλουν να δεσμευτούν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top