Επιστρέφει στην tv o Χάρης Ρώμας με νέο σίριαλ

Δείτε τι είπε στο STAR για τις επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Επιστρέφει στην tv o Χάρης Ρώμας με νέο σίριαλ

​Ο Χάρης Ρώμας θα επιστρέψει στην τηλεόραση. Οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και το μόνο που μένει να λυθεί είναι το οικονομικό!

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που έδωσε στο STAR, μίλησε για την επιτυχία του «Κωνσταντίνου και Ελένης» και για τις επαναλήψεις της.

«Αυτή η πρωτιά ωριμάζοντας και μεγαλώνοντας καταλαβαίνει ο νοήμον άνθρωπος ότι δεν είναι αυτοσκοπός. Υπήρχαν σειρές που έκαναν μικρό��ερη τηλεθέαση και όμως με άφησαν περισσότερο ικανοποιημένο από κάποιες άλλες που πρωτεύσαν χωρίς να σημαίνει ότι δεν είμαι περήφανος και χαρούμενος» είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Για την συμπρωταγωνίστρια του μίλησε με τα καλύτερα λόγιαΑγάπησα την Ελένη Ράντου. Είναι εξαιρετική καλλιτέχνης. Η χημεία μας λειτούργησε εξαιρετικά. Δεν θεωρώ ότι είναι τυχαία η επιτυχία αυτής της σειράς, αλλά δεν είμαι όμως κολλημένος σε αυτό».

Ακόμα, απάντησε και στην άποψη της Άννας Παναγιωτοπούλου, η οποία δήλωσε πως προτιμά τα τούρκικα από τις επαναλήψεις.

«Δεν παρακολουθώ τις συνεντεύξεις της. Είναι απόλυτα θεμιτό να την έχει κουράσει το «Κωνσταντίνου και Ελένης», πλην όμως , υπάρχει ένα άλλο κοινό που προφανώς τους ανακουφίζει και τους τέρπει και αυτό το κοινό πρέπει να το σέβεται κανείς» δήλωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top