Sportify: η νέα «τρέλα» στην ψηφιακή μουσική!

Μάθε με απλά λόγια για την νέα υπηρεσία που κάνει θραύση

Sportify: η νέα «τρέλα» στην ψηφιακή μουσική!

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Αναρωτιέσαι τι είναι το Sportify, που εδώ και λίγο καιρό έχει τρελάνει τα social media και ενθουσιάσει ουκ ολίγους celebrities; Το star.gr σου δίνει με λίγα λόγια το βασικό νόημα της υπηρεσίας που κάνει θραύση!

Το Sportify είναι μια μουσική υπηρεσία streaming, η οποία επιτρέπει στους χρήστες του να έχουν πρόσβαση σε πάνω από 20 εκατομμύρια τραγούδια (αυξάνονται μέρα με την μέρα), με κορυφαία ποιότητα ήχου (320kbps)!

spotify-39.jpg

Η υπηρεσία είναι δωρεάν και νόμιμη, ενώ, αυτή τη στιγμή, μετρά 24 εκατομμύρια χρήστες σε 30 χώρες του κόσμου.

Οι δυνατότητες που παρέχονται είναι το Spotify Free (δωρεάν μουσική στον υπολογιστή, με διαφημίσεις), Spotify Unlimited (δεν υπάρχουν διαφημίσεις) και Spotify Premium (δυνατότητα ακρόασης τραγουδιών σε φορητές συσκευές και download τους).

Κάθε χρήστης δημιουργεί το προφίλ του στην υπηρεσία, ενώ μπορεί να ακολουθήσει τα προφίλ άλλων χρηστών, όπως για παράδειγμα των καλλιτεχνών που αγαπάει!

Μετά την εγγραφή, μπορείς να μπεις, να ψάξεις, να ακούσεις και να μοιραστείς την αγαπημένη σου μουσική, αλλά και να φτιάξεις το δικό σου προσωπικό ραδιόφωνο!

Η σύνδεση στο Spotify, στο οποίο μπορείς να μπεις από το PC, το tablet ή το κινητό σου, γίνεται και μέσω Facebook και Twitter.

spotify-40.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top