Δ. Ουγγαρέζος: «Δεν μιλάμε με τον Γιώργο και τη Φαίη»

«Μετά το… διαζύγιο επήλθε ένας ξαφνικός θάνατος»

Δ. Ουγγαρέζος: «Δεν μιλάμε με τον Γιώργο και τη Φαίη»

Αντίπαλοι θα είναι από τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε ότι αιφνιδιάστηκε από την απόφαση του ζευγαριού να πάει στον ΑΝΤ1 και δεν έκρυψε ότι σχέσεις τους πλέον έχουν μπει στον… πάγο.

«Όταν προκύπτει ένα “διαζύγιο”, επέρχεται κι ένας μικρός, ξαφνικός θάνατος. Υπήρξε μια αναστάτωση, τρομάξαμε όλοι από το όλο σκηνικό και, ναι, δεν τα έχουμε πει, αλλά θα αποκατασταθεί κι αυτό, θέλω να πιστεύω. Δέσαμε εξαιρετικά και με τον Γιώργο και με την Φαίη, ζήσαμε πολλά, ήρθαμε πολύ κοντά, με τίμησε πολύ η προσφώνηση του “αδελφός” – θα είχα αδελφό την ηλικία του αν δεν τον είχαμε χάσει… Θέλω να πιστεύω ότι χωρίσαμε μόνο επαγγελματικά και όχι προσωπικά. Και ειδικά μετά τα όσα “ακριβά” ζήσαμε κάνοντας τόση παρέα», είπε ο Δ. Ουγγαρέζος.

Μάλιστα τόνισε ότι βρέθηκε σε μεγάλο δίλλημα όταν κλήθηκε να διαλέξει ανάμεσα στο MEGA και τον Ant1, αλλά δεν μετανιώνει για την απόφασή του.

«Ήταν το πιο μεγάλο δίλημμα που είχα ποτέ! Ήταν εξαιρετικά δύσκολη απόφαση που έπρεπε να πάρω, αλλά τελικά την πήρα και θεωρώ ότι αυτή ήταν η σωστή – να παραμείνω στο κανάλι που με εμπιστεύτηκε και με στήριξε όταν με πήρε από το Mad, στο κανάλι που με αγκάλιασε ζεστά και με το πρωινό και έπειτα με το τηλεπαιχνίδι Minute to win it. Δεν υπήρξα ποτέ μου αχάριστος εγώ», είπε.​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top