Έξαλλος με τα εξωφρενικά δημοσιεύματα για το Facebook ο Mark Zuckerberg

Διαψεύδει την όποια συνεργασία με μυστικές υπηρεσίες και κυβερνητικούς

Έξαλλος με τα εξωφρενικά δημοσιεύματα για το Facebook ο Mark Zuckerberg

​Από τη στιγμή που το Facebook έγινε πασίγνωστο και όλος ο πλανήτης άρχισε να το χρησιμοποιεί, φήμες έκαναν λόγο για συνεργασία του social media με μυστικές υπηρεσίες και κυβερνητικούς.
Σήμερα, ο ίδιος ο ιδρυτής του Facebook, ο Mark Zuckerberg μέσα από το facebook απάντησε στα δημοσιεύματα.

«Θέλω να απαντήσω εγώ αυτοπροσώπως στα εξωφρενικά δημοσιεύματα. Το Facebook δεν είναι και δεν ήταν ποτέ μέρος κανενός προγράμματος. Ποτέ δε δώσαμε την πρόσβαση σε μυστικές υπηρεσίες ή την αμερικανική κυβέρνηση ή οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση. Δε δεχτήκαμε ποτέ κάποιο αίτημα ή δικαστική εντολή από οποιαδήποτε κυβερνητική υπηρεσία, που να μας ζητά πληροφορίες ή δεδομένα σε μεγάλο όγκο, όπως αυτό που η Verizon(τηλεπικοινωνιακός πάροχος στις ΗΠΑ ) φέρεται να έλαβε» έγραψε ο Mark.

Και στον ίδιο τόνο πρόσθεσε: «Όταν οι κυβερνήσεις ζητάνε πρόσβαση σε στοιχεία του Facebook είμαστε πολύ προσεκτικοί και διαβάζουμε οι ίδιοι τις πληροφορίες που ζητάνε προκειμένου να κρίνουμε ότι είναι έκτακτη ανάγκη. Μόνο τότε και αν ακολουθούνται οι ισχύοντες νόμοι δίνουμε πρόσβαση. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με πάθος για να κρατήσουμε τις πληροφορίες σας ασφαλείς».

Κλείνοντας τόνισε πως «συμβουλεύουμε όλες τις κυβερνήσεις να είναι πιο προσεκτικές με όλα τα προγράμματα που στοχεύουν στη διατήρηση της δημόσιας ασφάλειας. Είναι ο μόνος τρόπος να προστατεύσουμε τις ατομικές ελευθερίες του καθενός και να εξασφαλίσουμε μιας ασφαλή και ελεύθερη κοινωνία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top