Άφησε τα τούρκικα και «στολίζει» τα... ελληνικά ο Βίδος

Τι έγραψε για το «Με Τα Παντελόνια Κάτω» και τι του απαντά ο Βουτσάς

Άφησε τα τούρκικα και «στολίζει» τα... ελληνικά ο Βίδος

Πρώτη ανάρητηση: 24/05/2013 07:00

Break από τον «Σουλεϊμάν Τον Μεγαλοπρεπή» αποφάσισε να κάνει ο Κοσμάς Βίδος και άρχισε να... «ψέλνει» την σειρά του Mega «Με Τα Παντελόνια Κάτω», για να του απαντήσει δεόντως ο Κώστας Βουτσάς!

«Καταστάσεις τραβηγμένες από τα μαλλιά, διόλου αληθοφανείς, χαρακτήρες κύριο χαρακτηριστικό των όποιων είναι η άνευ ορίων υπερβολή στον τρόπο που σκέπτονται και δρουν, ένας κόσμος που όσο και αν διαφημίστηκε ως ο κόσμος του σύγχρονου ανθρώπου που καλείται να επιβιώσει μέσα στην οικονομική κρίση, παραμένει ξένος προς εμάς», έγραψε ο τηλεκριτικός, χαρακτηρίζοντας τους ηθοποιούς της σειράς... «καρικατούρες» και το σενάριο «σχηματικό».

Άμεση ήταν η απάντηση του Κώστα Βουτσά, που μιλώντας τηλεφωνικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είπε: «έχω πάρει τον τίτλο “Βουτσάς ο τουρκοφάγος” γιατί έχω κατεβάσει τα παντελόνια του Σουλεϊμάν κάτω... Μήπ��ς τον ενόχλησε αυτό;... Καρικατούρες δεν είμαστε γιατί είμαστε χρόνια στη δουλειά και είμαστε όλοι επιτυχημένοι ηθοποιοί».

Η σειρά λέγεται πως έχει πάρει το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν, ωστόσο, ο Κοσμάς Βίδος του βγάζει «κόκκινη κάρτα» και ο Κώστας Βουτσάς επισημαίνει πως είναι δικαίωμά του να μιλάει, αλλά ας βοηθήσει και λίγο την ελληνική τηλεόραση...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top