Ουγγαρέζος-Σταμάτη απαντάνε στα «καρφιά» της Ευαγγελίας Αραβανή

Σάσα: «Το στόμα, δεν θα μας το κλείσει κανείς! Πουλάει και το εκμεταλλεύονται»!

Ουγγαρέζος-Σταμάτη απαντάνε στα «καρφιά» της Ευαγγελίας Αραβανή

Ε ρε τι είπε πάλι σήμερα το στόμα της Σάσας Σταμάτη, με αφορμή τα «καρφιά» που πέταξε εναντίον εκείνης και του Ουγγαρέζου, η Ευαγγελία Αραβανή!

Για να σας θυμίσουμε τι έχει γίνει,Ουγγαρέζος-Σταμάτη είχαν εκφράσει άποψη τις προηγούμενες ημέρες, πως η Αραβανή περνούσε καλύτερα με τον πρώην της, παρά με τον νυν της, Ηλία Βρεττό.

Βγήκε λοιπόν και η Ευαγγελία, και τους «τα έχωσε» έμμεσα, λέγοντας πως κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως περνά εκείνη στη σχέση της.

Σήμερα λοιπόν, ήρθε και η ώρα των Ουγγαρέζου-Σταμάτη να της απαντήσουν:

«Εγώ το μόνο που είπα, είναι ότι έλαμπε τότε με τον πρώην της, αλλά λάμπει και τώρα με τον Βρεττό!» είπε ο Ουγγαρέζος, με τη Σταμάτη να μην «χαρίζεται» λεπτό και να λέει:

«Εγώ έτσι πιστεύω! Ότι περνούσε καλύτερα(με τον πρώην). Έχω άποψη, και την λέω! Κι επίσης, εγώ την Ευαγγελία τη συνάντησα μετά την εκπομπή. Αγκαλιές, φιλιά… δεν μου είπε τίποτα. Αν είχε κάτι, θα μου το΄λεγε. Και ποιος χεστηκ* για τη γνώμη μου στο κάτω κάτω; Αν εγώ είμαι καλά, θα με νοιάζει τι λέει η Σταμάτη; Εγώ κάνω gossip, ασχολούμαι ΚΑΙ με την προσωπική ζωή του άλλου! Πάντως το στόμα δεν θα μας το κλείσει κανείς, να λέμε τη γνώμη μας!»

Πρόσθεσε ακόμα, πως αν ήθελε η Αραβανή, ας μιλούσε με ονόματα, ενώ το καλύτερο ήρθε στο τέλος, λέγοντας πως τόσο η Ευαγγελία όσο και ο Βρεττός, εκμεταλλεύονται αυτό που συμβαίνει.

Ο τραγουδιστής, για να πουλήσει δίσκους, και η Αραβανή για δημοσιότητα, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της Σάσας.

Τι θέση ��ήραν Λιάγκας-Σκορδά;

Ο Λιάγκας της είπε πως θεωρεί υποκριτικό ότι οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν και μετά τα όσα είχαν ειπωθεί άρχισαν τα φιλιά μεταξύ τους, ενώ η Φαίη αναρωτήθηκε λέγοντας στη Σάσα:

«Συγγνώμη, τι θα έπρεπε να πει; “Εσύ που είπες αυτό για μένα”; Το βρίσκω πολύ φτηνό!»

Μπαρούτι μας μυρίζει…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top