ΣΟΚ στο στούντιο του «Όλα»! Ο Θέμος έκοψε τις φλέβες του για την Πάολα

Πάγωσε η τραγουδίστρια μόλις είδε το αίμα να τρέχει

ΣΟΚ στο στούντιο του «Όλα»! Ο Θέμος έκοψε τις φλέβες του για την Πάολα

Εικόνες γκραν γκινιόλ παρακολουθήσαμε χθες στην εκπομπή «Όλα Μπάχαλο», μ�� τον Θέμο Αναστασιάδη να ξεφεύγει εντελώς και να εκφράζει τον θαυμασμό του στην Πάολα με ακραίο τρόπο.

«Πόσοι σου έχουν πει ότι θέλουν να κόψουν φλέβα μόλις ακούν το τραγούδι σου;», ρώτησε ο Θέμος την Πάολα, και πριν προλάβει εκείνη να απαντήσει, είχε βγάλει ένα πραγματικό μαχαίρι και άρχισε να χαρακώνεται!!!!!

Έτρεχε το αίμα από τους καρπούς του παρουσιαστή και κανείς δεν πίστευε τι κάνει. Μάλιστα η Πάολα στην αρχή πίστευε ότι είναι κάποιο κόλπο, όμως ο Θέμος συνέχισε να κόβει τον εαυτό του με το μαχαίρι, κάνοντας την Πάολα να πεταχτεί όρθια, την ώρα που ο Β. Περρής και η Δούκισσα Νομικού απλά κοιτούσαν τα όσα συνέβαιναν μπροστά στα μάτια τους.

«Καλέ αυτός κόπηκε στα αλήθεια», φώναξε έντρομη η Πάολα. «Έλα να σου δώσω ένα φιλί γιατί είσαι τρελός», του είπε και τότε εκείνος της απάντησε:

«Έτσι για να λες τώρα ότι κάποιος έκοψε τις φλέβες του για σένα»!

Το πιο τραγικό από όλα ήταν ότι μπροστά στον παραλογισμό του Θέμου, κανείς από τους συνεργάτες του δεν έκανε απολύτως τίποτα για να τον σταματήσει! Αντιθέτως οι κάμερες συνέχισαν να γράφουν και μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής μας προετοίμαζαν με φίλερ γι’ αυτό που θα έβλεπαν τα ματάκια μας.

Εντάξει παιδιά, την επόμενη φορά και φόνο μπροστά τις κάμερες! Εξηντάρια θα χτυπήσουν τα μηχανάκια της AGB, έτσι για να ευχαριστιέστε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top