Τατιάνα Στεφανίδου: «Είμαστε πάντα χέρι-χέρι με τον Νίκο»!

Τι είπε η παρουσιάστρια για την πορεία της εκπομπής της «Μίλα»;

Τατιάνα Στεφανίδου: «Είμαστε πάντα χέρι-χέρι με τον Νίκο»!

​Η Τατιάνα Στεφανίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Hello» μίλησε για τη ζωή της με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την πορεία της εκπομπής της, «Μίλα» στο Star.

Τι αίσθηση της έχει αφήσει η πορεία της εκπομπής «Μίλα» φέτος;
«Θα έλεγα ότι αυτή η χρονιά είναι μία από τις καλύτερές μου στην τηλεόραση. Όταν ήρθα πριν τρία χρόνια στο Star έπρεπε να βρω κι εγώ το Star και εκείνο εμένα.. Έτσι λοιπόν στην πορεία και ο κόσμος με έμαθε σε αυτό που κάνω αλλά και εγώ έμαθα το κοινό του καναλιού» υποστηρίζει.

ta.jpg
Για το περσινό «Μίλα» δήλωσε πως «ήταν πραγματικά μια άτυχη στιγμή γιατί δεν απέδωσε τηλεθέαση και δεν είχε την αποδοχή του κόσμου. Ήταν ένα concept που εμπνεύστηκα πέρυσι το καλοκαίρι, μου άρεσε πολύ και θεώρησα ότι θα ταίριαζε στο κανάλι. Ήταν μια αποτυχημένη προσπάθεια».

tat.jpg
Στις φωτογραφίες που την βλέπουμε χέρι-χέρι με τον σύζυγο της λέει πως «είμαστε πάντα χέρι - χέρι με τον Νίκο. Ακόμα και όταν βγούμε έξω για φαγητό με φίλους αλλά και όταν καθόμαστε στον καναπέ του σπιτιού μας.Εάν δεν αγγιζόμαστε σημαίνει ότι για κάποια βλακεία έχουμε τσακωθεί. Έχουμε ανάγκη αυτή την επαφή».

tatiana.jpg
Πως διατηρούν τον έρωτα τους; «Ο έρωτας δεν είναι κάτι που υπάρχει από μόνος του. Η καλή ερωτική επαφή, η ερωτική ατμόσφαιρα, το φλερτ θέλουν να κάνεις πράγματα. Προσπαθώ να σκέφτομαι και τον ωθώ να σκέφτεται και εκείνος ακριβώς όπως σκεφτόμασταν ο ένας για τον ά��λο όταν γνωριστήκαμε» είπε η Τατιάνα.

1.jpg
Πιστεύει στο «Για πάντα μαζί»; «Τώρα πια που ξέρω τον τρόπο πώς να διατηρείς μια σχέση, ναι το πιστεύω» υποστηρίζει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top