Ο Hugh Hefner τελικά το πήρε το κορίτσι

Έπεισε την καλή του και ντύθηκε και πάλι γαμπρός

Ο Hugh Hefner τελικά το πήρε το κορίτσι

Πριν από οχτώ μήνες η καλή του Hugh Hefner τον άφησε να περιμένει στα σκαλιά της εκκλησίας και στο παρά πέντε δεν το φόρεσε το νυφικό.

hefner1.jpg

Παραμονή Πρωτοχρονιάς όμως η Crystal Harris το σκέφτηκε λίγο καλύτερα και το είπε το I do στον εκδότη του Play Boy, σε μια σεμνή τελετή που δεν είχε καμία σχέση με ότι σχεδίαζαν.

Ήταν δε τόσο ενθουσιασμένη που ανέβασε στο Twitter κάθε λεπτομέρεια της τελετής, από τον στολισμό και τη διακόσμηση, μέχρι το φιλί με τον Hugh Hefner.

hefner2.jpg

«Η Crystal κι εγώ παντρευτήκαμε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην έπαυλή μας με κουμπάρο τον Keith. Το αγαπώ αυτό το κορίτσι», έγραψε ο 86χρονος Hugh που την αποκατέστησε τελικά την 26χρονη Crystal.

Μάλιστα το μοντέλο άλλαξε ήδη το επώνυμό της σε Hefner και περιχαρής επιδεικνύει το μονόπετρό της.

hefner3.jpg

Πάντως πολύ τον δυσκόλεψε τον άνθρωπο η σεξοβόμβα και αυτό γιατί όπως αποκάλυψε και η ίδια είχαν συνευρεθεί ερωτικά μόνο μια φορά και η επαφή αυτή ήταν αρκετά σύντομη με αποτέλεσμα να σκεφτεί λίγο καλύτερα το ενδεχόμενο του γάμου.

«Δεν με ερεθίζει ο Hef, λυπάμαι”, είχε πει τότε η Crystal κάνοντας ρεζίλι τον εκδότη, αλλά παρ’ όλ’ αυτά φαίνεται ότι τη συγχώρεσε και δεν της κράτησε κακία.

hefner4.jpg



Μάλιστα έχει δηλώσει ότι η Crystal θέλει να είναι η γυναίκα με την οποία θα μείνει μαζί μέχρι να πεθάνει!!!!

Αυτός είναι ο τρίτος του γάμος. Το 1949 είχε παντρευτεί την Mildred Williams με την οποία έμεινε μαζί μέχρι το 1959 και το 1989 παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του Kimberley Conrad από την οποία πήρε διαζύγιο το 2010.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top