Τι είπε η Ε. Μανωλίδου για την Μ. Συνατσάκη στο Master Chef;

Είναι άξια αντικαταστάτριά της;

Τι είπε η Ε. Μανωλίδου για την Μ. Συνατσάκη στο Master Chef;

Φαίνεται ότι ούτε και στην Ευγενία Μανωλίδου αρέσει η Μαίρη Συνατσάκη στο ρόλο της παρουσιάστριας του Master Chef και το αποκάλυψε με τον γνωστό, μελιστάλαχτο και ευγενικό της τρόπο.

«Το ότι βγήκε μέσα στις γιορτές το Master Chef είναι σίγουρα μια απόφαση του καναλιού μετά από πολλή σκέψη ενδεχομένως. Αυτοί θα ξέρουν κάτι παραπάνω. Προσωπικά εγώ πιστεύω ότι αύτη την περίοδο ο κόσ��ος περιμένει να δει κάτι εορταστικό και εμείς αν θυμάστε στο πρώτο Master Chef τα Χριστούγεννα είχαμε τον τελικό που ήταν με εορταστικά πιάτα και συμβάδιζε με την περίσταση», είπε.

Πάντως παραδέχθηκε ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και στον δεύτερο κύκλο.

«Πιστεύω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά. Εξάλλου και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό είναι στηριγμένο πάνω στους σεφ πολύ περισσότερο απ ότι στην παρουσιάστρια. Νομίζω και η Μαίρη θα τα πάει θαυμάσια», είπε.

Γιατί όμως τα νούμερα του Master Chef 2 δεν είναι τόσο καλά, όσο εκείνα του πρώτου κύκλου;

«Είναι ένα πρόγραμμα που αγαπάει ο κόσμος, απλά λιγάκι το είχε ξεσυνηθίσει επειδή πέρασαν δύο χρόνια από τότε που προβλήθηκε το πρώτο. Τώρα να ξεκινά ένα πρόγραμμα μέσα σε μια εορταστική περίοδο νομίζω ότι αυτό μπορεί λιγάκι να το έβλαψε αλλά είμαι σίγουρη ότι θα πάει καλά», απάντησε η Ευγενία Μανωλίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top