Ρ. Κορομηλά: «Είναι θλιβερό να βλέπεις την ένδεια της τηλεόρασης»

«Προτιμώ να την παρακολουθώ και να κρατώ τις αποστάσεις μου»

Ρ. Κορομηλά: «Είναι θλιβερό να βλέπεις την ένδεια της τηλεόρασης»
Η Ρούλα Κορομηλά αναλαμβάνει τώρα και ρόλο συγγραφέα και στα βιβλιοπωλεία κυκλοφορούν ήδη τα δύο παιδικά παραμύθια που έχει γράψει, το «Νέφη το Συννέφη» και το «Ελάφι και το Αγριολούλουδο». Δεν ξεχνά όμως και την πρώτη της αγάπη την τηλεόραση, που δεν περνά και την καλύτερη περίοδό της.

«Είναι λυπηρό ως τηλεθεατής να βλέπεις την αμηχανία, το αδιέξοδο, την ένδεια της τηλεόρασης για τον εαυτό της. Αυτό που με θλίβει ακόμα πιο πολύ είναι οι δικαιολογίες για την έλλειψη χρημάτων εκεί που υπάρχει απλά κενό ιδεών, ικανοτήτων και ανθρώπων με ταλέντο», λέει με νόημα

Όπως υποστηρίζει για να υπάρξει κάτι ωραίο και δημιουργικό στην τηλεόραση χρειάζονται και χρήματα, αλλά και φαντασία και ταλέντο.

«Όπως σε όλα τα πράγματα γύρω μας έτσι και η τηλεόραση δείχνει να γύρισε στο σκουριασμένο παρελθόν της. Το ποιοι ευθύνονται είναι προφανές, αλλά δεν περιμένουμε να αναλάβουν τις ευθύνες τους, μιας και κανείς, στην πολιτική, στην τέχνη, στην κοινωνία, δεν είναι πρόθυμος να αναλάβει ευθύνη για οτιδήποτε», είπε.

Πρόσθεσε μάλιστα όλο νόημα ότι η τηλεόραση δεν της λείπει.

«Έτσι όπως είναι η τηλεόραση τη συγκεκριμένη εποχή, προτιμώ μόνο να την παρακολουθώ, κρατώντας τις αποστάσεις μου», είπε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top