Στα… τάρταρα η τηλεθέαση του βρετανικού X – Factor

Έχασε ένα εκατομμύριο τηλεθεατές

Στα… τάρταρα η τηλεθέαση του βρετανικού X – Factor
Έντονη ανησυχία έχει καταλάβει τους συντελεστές του βρετανικού X – Factor που βλέπουν τα νούμερα τηλεθέασης του πανάκριβου talent show να πέφτουν συνεχώς.

Το Σάββατο, το show έχασε περίπου ένα εκατομμύριο τηλεθεατές, αφού σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις από τους 9,4 εκατ. τηλεθεατές που είχαν παρακολουθήσει στο show την προηγούμενη εβδομάδα, μόλις 8,6 εκατ. τηλεθεατές συντονίστηκαν με το κανάλι που το μεταδίδει live.

Μάλιστα οι μετρήσεις δείχνουν ότι φέτος το Χ – Factor έχει και 2.4 εκατ. τηλεθεατές λιγότερους από πέρσι, κάνοντας τους παραγωγούς του ITV1 να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Αυτά είναι τα χαμηλότερα νούμερα τηλεθέασης από το 2004, όταν περίπου 7,4 εκατ. τηλεθεατές είδαν να βγαίνει τελικά νικητής ο Steve Brookstein.

Αντίθετα το αντίπαλο δέος του X – Factor, το «Strictly Come Dancing» κέρδισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με αποτέλεσμα να το παρακολουθήσουν περίπου 10 εκατ. τηλεθεατές.
Φυσικά τα έσοδα του ITV μειώνονται δραματικά, με τον Simon Cowell να βγάζει κοκκινίλες από το άγχος του, αφού και το αμερικανικό X – Factor στο οποίο είναι κριτής βλέπει τα ποσοστά τηλεθέασής του να πέφτουν συνεχώς.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top