Γ. Λιάγκας: «Δεν καταλήξαμε στα νέα πρόσωπα που θα είναι στην εκπομπή»

«Δυστυχώς φέτος ξεκινάμε μόνοι μας»

Γ. Λιάγκας: «Δεν καταλήξαμε στα νέα πρόσωπα που θα είναι στην εκπομπή»
Για τις αλλαγές στο Πρωινό Mou που κάνει πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου, αλλά και γενικά στην πρωινή ζώνη μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Το δυστύχημα φέτος είναι ότι ξεκινάμε μόνοι μας. Και το είχα πει και πέρσι ότι εμείς δίναμε μια μάχη όχι για να βγούμε πρώτοι, αλλά για να διατηρηθεί η ��ρωινή ζώνη στην ελληνική τηλεόραση. Δεν έχουμε υπογράψει ακόμα, αλλά αυτό είναι κάτι που είχε συμβεί και πέρσι και πρόπερσι. Στο MEGA, επειδή οι άνθρωποι είναι σοβαροί, υπογραφή είναι όταν δίνεις τα χέρια και τα χέρια τα είχαμε δώσει τον Ιούνιο», είπε ο Γιώργο Λιάγκας.

Όσο για την παρέα του Πρωινού Mou που αλλάζει φέτος, ο παρουσιαστής είπε:

«Είναι ο τρίτος χρόνος της εκπομπής και νομίζω ότι οφείλουμε κι εμείς να βγούμε λίγο ανανεωμένοι. Μιας και δεν αλλάζει η Φαίη κι εγώ, λέμε να αλλάξει το πάνελ. Κάναμε πολλά δοκιμαστικά, πέρασαν πολλά άτομα, κάναμε κάποιες εισηγήσεις, αλλά τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρουν οι ιθύνοντες του σταθμού τις επόμενες μέρες. Δεν έχει παρθεί πάντως κάποια απόφαση», τόνισε.

Ο Γιώργος Λιάγκας παραδέχθηκε ότι το μεγάλο του γούρι είναι ο γιος του και αποκάλυψε ότι το μουσάκι που άφησε το καλοκαίρι για να τον… κόβει μιας και είχε πάρει κάποια παραπάνω κιλά θα το διατηρήσει και το χειμώνα, αν και της Φαίης δεν της αρέσεις και τόσο πολύ.

Τέλος ο παρουσιαστής έκανε για μια ακόμα φορά έκκληση στα περιοδικά να μην προβάλλουν φωτογραφίες του γιου του, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να έρθει σε αντιδικία μαζί τους, αλλά θα κάνει ότι χρειάζεται για να μην εκτίθεται ο μικρός Γιάννης.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top