Έδιωξαν την Jennifer Lopez από το American Idol!

Ζήτησε αύξηση 2 εκατ. δολαρίων και της έδειξαν την πόρτα

Οριστικό αντίο είπε η Jennifer Lopez στο American Idol, αφού αποφάσισε λέει να αφοσιωθεί στη μουσική της καριέρα και να αφήσει για άλλους τη θέση του κριτή. Δημοσιεύματα όμως αποκαλύπτουν μια άλλη πτυχή της ξαφνικής της αποχώρησης από το talent show.

Όπως αναφέρουν στην πραγματικότητα η τραγουδίστρια… απολύθηκε από το American Idol κι αυτό γιατί ζήτησε αύξηση δύο εκατομμυρίων δολαρίων παρακαλώ για να κάτσει στη θέση του κριτή και την επόμενη σεζόν!!!!

Να πούμε ότι η τραγουδίστρια την πρώτη της χρονιά ως κριτής στο American Idol έπαιρνε 12 εκατομμύρια δολάρια και τη δεύτερη 15 εκατομμύρια και τώρα ήθελε το ποσό αυτό να αυξηθεί στα 17!!!!!

Μάλιστα όπως αναφέρουν πληροφορίες η ίδια εξεπλάγην από την απόφαση του FOX να μην μπει ούτε καν στη διαδικασία συζητήσεων μαζί της και να διακόψει αμέσως τη συνεργασία τους.

Την πόρτα της εξόδου έδειξαν και στον Steven Tyler, ο οποίος επισήμως λέει ότι η συμμετοχή του στο talent show τον απομάκρυνε από τους Aerosmith, ενώ και ο Randy Smith ακούγεται ότι το σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει.

Οι παραγωγοί του show πάλι θέλουν να το ανανεώσουν πλήρως, διατηρώντας στη θέση του μόνο τον παρουσιαστή, Ryan Searcrest.

Και όλα αυτά γιατί οι τηλεθεάσεις του άλλοτε βαρύ πυροβολικού του αμερικανικού δικτύου έχουν πέσει πολύ, προκαλώντας ανησυχία στους υπεύθυνους.

Τη θέση της JLo ακούγεται ότι θα πάρει η Mariah Carey, ενώ για την υπόλοιπη κριτική επιτροπή ακούγονται έντονα τα ονόματα του Kanye West, της Mary J Blige, του Lenny Kravitz και της Katy Perry.​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top