Τέλος το «Dancing With The Stars» για την Μακρυπούλια;

Τι δηλώνει η ίδια και ποιοί φέρονται ως αντικαταστάτες της

Τέλος το «Dancing With The Stars» για την Μακρυπούλια;

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον της Ζέτας Μακρυπούλια, με τις φήμες να λένε ακόμα και ότι η καρέκλα της στο «Dancing With The Stars» τρίζει! Μιλώντας στην κάμερα του Star, η ίδια σχολίασε όσα λέγονται και γράφονται…

«Κάτι επαγγελματικό κανονίζω, ναι», ήταν η κοφτή απάντηση της Ζέτας, που το βράδυ της Πέμπτης παρακολούθησε θεατρική παράσταση χωρίς να συνοδεύεται από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η γοητευτική ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι προς το παρόν στην αναμονή για το «Dancing With The Stars», το οποίο τον περασμένο Απρίλιο αναβλήθηκε και οι «κακές» γλώσσες έλεγαν ότι σε αυτό είχε παίξει ρόλο και η αμοιβή της Ζέτας.

Το σόου χορού λέγεται ότι θα βγει τη νέα σεζόν με πολύ μειωμένο budget και ο άνθρωπος που θα το παρουσιάσει θα πρέπει να βάλει πολύ νερό στο κρασί του.

Μάλιστα, Ευγενία Μανωλίδου και Χρήστος Φερεντίνος φέρονται ως επικρατέστεροι διάδοχοι της Ζέτας Μακρυπούλια στο «Dancing», με την πρώτη να είναι ένα από τα πρόσωπα που θέλει να αξιοποιήσει ο ΑΝΤ1 και τον δεύτερο να έχει δώσει επιτυχείς εξετάσεις στην παρουσίαση των σόου.

Όσο για την Ζέτα;
Προς το παρόν, κανονίζει… τις διακοπές της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top