Γιώργος Παπαδάκης: «Σήμερα είναι μια πολύ ωραία μέρα!»

Γιατί έχει χαρές ο παρουσιαστής;

Ημέρα χαράς ξημέρωσε για τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν άντεχε άλλο, μιας και όπως είχε πει, λόγω προεκλογικής περιόδου έβλεπε συχνότερα τους πολιτικούς παρά τη��� σύζυγο του!

Σήμερα Παρασκευή λοιπόν, τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου, ο παρουσιαστής είπε:

«Τελευταία μέρα σήμερα! Τελευταίες ώρες! Δεν αντέχει κανείς άλλη προεκλογική διαδικασία. Και αυτό όχι μόνο γιατί έχει αγωνία για το τι πρόκειται να συμβεί, αλλά γιατί μας έχουν κατατρομοκρατήσει όλοι. Και οι από εδώ και οι από εκεί!»

Μάλιστα έστειλε και το μήνυμα του σε όσους τηλεθεατές/τριες, του λένε να κάνει κάτι:

«Η δύναμη δεν είναι στην τηλεόραση που ο καθένας έρχεται και λέει το μακρύ του και το κοντό του. Η δύναμη είναι στα δικά σας χέρια!»

Και συνέχισε λέγοντας πως είναι «πολύ ωραία μέρα σήμερα γιατί τελειώνει η προεκλογική περίοδος! Να ηρεμήσουμε!»

Τέλος, μίλησε και για το δύσκολο κλίμα των ημερών, μεταφέροντας τα λόγια ενός φίλου του, ο οποίος φέτος το σκέφτεται να πάει διακοπές:

«Φέτος θα είναι ένα περίεργο καλοκαίρι. Ακόμα κι αυτοί που έχουν τη δυνατότητα να πάνε 2,3,4,5 μέρες διακοπές, έχουν ενοχές! Ένας γνωστός μου, μου έλεγε πως το σκέφτεται να πάει διακοπές, για το τι θα πει η γειτονιά, επειδή είναι ο μοναδικός που έχει τη δυνατότητα να πάει διακοπές».

Κάντε κλικ στο video και δείτε τα σχετικά αποσπάσματα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top