Τα σχόλια των πρωινάδικων για το εκλογικό αποτέλεσμα

Τι είπαν οι παρουσιαστές σήμερα το πρωί;

Τα σχόλια των πρωινάδικων για το εκλογικό αποτέλεσμα
Τόσο οι παρουσιαστές του Πρωινού mou, όσο και εκείνοι του Πρωινού ΑΝΤ1 δεν θα μπορούσαν να ξεκινήσουν τις εκπομπές τους χωρίς ν�� κάνουν μια αναφορά στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Έτσι ο Γ. Λιάγκας έδειξε να μην αισθάνεται και πολύ άνετα που τέτοια μέρα εκείνος θα ασχολείται με την ψυχαγωγία, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά έχει αλλάξει άρδην ο εκλογικός χάρτης της χώρας μας.

«Μπορεί ο εκλογικός χάρτης της χώρας μας να άλλαξε, μπορεί σήμερα Δευτέρα να μην είναι τίποτα ίδιο στον πολιτικό χάρτη της χώρας μας σε σχέση με το σκηνικό πριν από τις εκλογές, αλλά εμείς το χαβά μας, εδώ στην ψυχαγωγία μας, σαν να μην τρέχει τίποτα, θα χορεύουμε, θα διασκεδάζουμε», είπε ο Γ. Λιάγκας και με έντονα ειρωνική διάθεση συνέχισε:

«Δεν μας πτοούν εμάς όλα αυτά. Τι να κάνουμε; Αυτή είναι η δουλίτσα μας, έτσι βγάζουμε αξιοπρεπώς το ψωμάκι μας, για όσο θα το βγάζουμε ακόμα».

Στο Πρωινό ΑΝΤ1 πάλι σήμερα το πρωί είχαν… φροντιστήριο. Δάσκαλος ο… Γ. Παπαδάκης που συνέχισε για λίγο και στην ώρα του Χ. Φερεντίνου και της Σ. Χρηστίδου, εξηγώντας το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά και τα σενάρια διακυβέρνησης.

Η εκπομπή ξεκίνησε με το τραγούδι «Upside down» και τον Χρήστο Φερεντίνο να λέει ότι ήρθαν τα πάνω κάτω, ενώ μετά το παιχνίδι πήρε πάνω του ο Γ. Παπαδάκης, έτσι για να μην φανούν και εντελώς… εκτός τόπου και χρόνου στην αρχή τουλάχιστον της εκπομπής.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top