Χρήστος Χολίδης: Ποιο είναι το πιο ρομαντικό δώρο που του έχουν κάνει ποτέ;

Τί ψώνισε για την Δούκισσα Νομικού

Χρήστος Χολίδης: Ποιο είναι το πιο ρομαντικό δώρο που του έχουν κάνει ποτέ;

Απλός, λιτός και εξαιρετικά φειδωλός ήταν ο Χρήστος Χολίδης στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, οι οποίοι τον «πέτυχαν» σε δύο εκδηλώσεις: Η μία ήταν σε γνωστό εμπορικό κέντρο και η δεύτερη στην πρεμιέρα της ταινίας «Λάρισα εμπιστευτικό».

Όταν ρωτήθηκε τι δώρα ψώνισε για τις γιορτές, ο τραγουδιστής απέφυ��ε να απαντήσει εάν αγόρασε κάτι για την αγαπημένη του Δούκισσα Νομικού. «Ψώνισα κάτι για μένα, κάτι για…έναν φίλο μου, αυτά…» απάντησε.

Λίγες ώρες αργότερα, όταν βρέθηκε ξανά μπροστά στις κάμερες, το ύφος και οι δηλώσεις κυμάνθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος. «Δεν έχω αποφασίσει εάν θα κάνω οικογένεια μέσα στο 2012, δεν ξέρω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στην ζωή μου, αυτό που ξέρω είναι ότι κάνω αυτό που κάνω με πολύ σεβασμό και το κεφάλι χαμηλά». Για την Δούκισσα, κουβέντα, για τα προσωπικά, κιχ. Σαν να μην υπάρχει τίποτα, ένα πράγμα.

Οι δημοσιογράφοι έκαναν μια τελευταία προσπάθεια με τον Χρήστο Χολίδη, μήπως και βγάλουν την πιο ρομαντική πλευρά του, ζητώντας του να αποκαλύψει ποιο είναι το πιο ρομαντικό δώρο που έχει πάρει ποτέ. Τι νομίζετε ότι απάντησε;

«Όταν ήμουν στα 18 μου, ο πατέρας μου μου είχε πάρει ένα αυτοκίνητο».

Το πνεύμα των Χριστουγέννων φαίνεται πως δεν «χτύπησε» ακόμη τον Χρήστο. Λέτε όταν πήγε στο σπίτι να έπεσε… παντόφλα από την Δούκισσα;


Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top